• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik kesinleştiğindeki ilk duygularınız :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KarolinMeric

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
9
3
1
43
Ben test sonucunu görünce önce ani bir korku hissi gibi birşey oldu sonra sevincimden ağladım, eşime söyledim o da ağladı. Bizde sel götürdü ortalığı anlayacağınız :)))

Adetimden beş gün sonra yaptığım idrar testiyle anlamıştım. Gözlerime inanamadım giyinip eczaneye gidip tekrar test alıp yaptım sonuç yine pozitifti. Eşim de ben de idrak edemedik bir türlü. Kontrolde kalp atışlarını duyunca dank etti ikimize de :) bir de öğrendiğim ilk gün hep bu şarkıyı dinlemiştim

Ben eşimin zoruyla gece kan vermeye gittim, hiç ihtimal vermiyordum hamile olduğuma. Normalde sonuç 1 saatte çıkar dediler, internetten takip ettik 2 saate yakın geçti sonuç çıkmadı bir türlü, hastaneyi aradık cihaz temizliği yapıldığı için tahlilinizi yeni koyduk 45 dakikaya belli olur dediler. Saat oldukça geç olduğu için eşim uyudu ama ben meraktan uyuyamadım. Bekledim ve sonucu pozitif görünce çok şaşırdım, o heyecanla ve hevesle paylaşmak için eşimi uyandırdım. Uykusu çok ağırdır, gözlerini açtı aaa öyle mi dedi güldü ve tekrar gözlerini kapatıp uykuya daldı 😅

İnanamayıp tekrar tekrar test yapmıştık. Eşim testin bozuk olduğunu düşünüp bir testte kendisi yapmak istemişti. 😊 Hafta sonuydu koştur koştur acile gittik. Mutlu haberi alınca el ele tutuşup şubat soğuğunda nereye gittiğimizi bilmeden deli danalar gibi gezmiştik. Çok şükür şimdi 40 günlük mesleğimiz 😊😊

İnanamayıp tekrar tekrar test yapmıştık. Eşim testin bozuk olduğunu düşünüp bir testte kendisi yapmak istemişti. 😊 Hafta sonuydu koştur koştur acile gittik. Mutlu haberi alınca el ele tutuşup şubat soğuğunda nereye gittiğimizi bilmeden deli danalar gibi gezmiştik. Çok şükür şimdi 40 günlük mesleğimiz 😊😊

Beni o güne götürdünüz çok uzak değil 16 gün öncesine arkadaşların zoruyla aldım testi lavaboya gittim giyinmeden öyle bekledim adete daha 5 gün olduğu için cooookkkk ince sadece çıplak gözle görülen bi çizgi gördüm
"-oha aha cikiyo var yaa
-Yok olamaz yoo yoo
- var gormuyo musun kızım
-bosa umutlanma üzüleceksin hani nerde ince çizgi
-aha işte burda gormuyo musun var işte var var " diye kendi kendime konusmaya başladım şoku atlatamadım ki ses kaydı gönderdim arkadaşlara dün dinledim bi kısmını nasıl heyecanlı nasıl mutlu nasıl saf anlatmışım arkadaşlara ya hala inanamıyorum hamile olduğuna halaa. Çok çok çok mutlu olmuş ağlamış gülmüş bi şizofren bağlamıştım resmen. Rabbim isteyen bekleyen evlat hasreti çeken herkese ama herkese nasip etsin düşmanıma bile nasip etsin hemde en güzelini cook güzel bi duygu 🌸🌸😢😢💃💃

İlk kendim testl öğrendiğimde inanamadım buraya sordum.Kan testiyle öğrendiğimde çok istememe rağmen çok sevinmeme rağmen o moda giremedim tam anlamıyla sevinemedim çok korktum bir şey olacağını hissetmiş gibi ağladım hep korktum bir şey olacak hissediyorum diye.Yakınlarım istemeyerek mi hamile kaldın hiç mutlu değilsin dedi hatta deli gibi sevinip isterken hayaller kurarken mutluluğumu yaşayamadım.Sonucunda bebeğimin kalbi durdu 2 hafta önce kürtaj oldum...Rabbim kalbime ilham etti herhalde bir daha hamile kalsam o mutluluğu yaşarım inşallah ama sanmıyorum acı tecrübeden sonra daha çok korkarım herhalde kucağıma alana kadar ayları nasıl geçiririm bilmiyorum bak yine ağlama hissi geldi😢

Back