• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik kesesi

yaramazpisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.796
9
158
İstanbul
Arkadaşlar merhaba aranızda yeni hamile olan ve vajinal ultrasona giren birileri var mı? kese boyutlarınız nasıl çıktı ve normal ultrasonda ne zaman görülebilirmiş bebek..?

Arkadaşlar merhaba aranızda yeni hamile olan ve vajinal ultrasona giren birileri var mı? kese boyutlarınız nasıl çıktı ve normal ultrasonda ne zaman görülebilirmiş bebek..?

hayırlı olsun bebeğin canım ben tam 10 haftalıkken gördüm bebeğimi :nazar: seninde yaklaşık 1 ayın var beklemek zor :49:

sağol canım cümlemize Allah olmayanlarda nasip etsin inşallah...benimki 5 +5 dedi doktr ama bişe demek erken çok küçük tam tarih veremeyiz sat a göre veriyoruz dedi ultrasona da sureklı gırmek sıtemıyorum radyasyon sıonucta dusuk radyasyonda olsa...beklıyım o zaman 2 /3 hafta dı mı? su an kadar bı kez vajınal ultarsona gırdım

sağol canım cümlemize Allah olmayanlarda nasip etsin inşallah...benimki 5 +5 dedi doktr ama bişe demek erken çok küçük tam tarih veremeyiz sat a göre veriyoruz dedi ultrasona da sureklı gırmek sıtemıyorum radyasyon sıonucta dusuk radyasyonda olsa...beklıyım o zaman 2 /3 hafta dı mı? su an kadar bı kez vajınal ultarsona gırdım

canım ultrasonda radyasyon yok ya o nerden cıktı ses dalgaları ile sağlanıyo goruntu ufacık bi radyasyon tehlıeksi olsa

inan tek bir hamıle almazlar ultrasona lütfen aklını böle şelerle bualndırma

düşük tehlıkesı olup hatsanede yatanalr devamlı gunde 2-3 kez alınıyor ultrasona bebeklerıen bişeyy olmuyo düşük tehlıkesı oldugu halde

yanı bu dediğinin doğru bi tarafı yok.....

ben gecen gebelıgımde 3+6 da keseyı gormsutum düğştü bi talısızlık sonucu su an tekrar hamıleyım 5+0 da

7,8 mm kese dedi :nazar: dr ertesi günü şiddetli bi şekılde düştüğüm ve kasııgmda agrıo oldugu ıcın dr gittim kese dahada büyümüş

dmeişti bebegı gormek ıcın az daha beklemek lazım benım hep karından usg ile yapıldı muayenem

canım ultrasonda en ufak radyasyon bulunmaz ses dalgaları ile çalışır tamamen zararsız zaten için rahat olsun kaç kere ultrasona girdiğinin hiç bi önemi yok o yüzden korkma.

Back