- 5 Nisan 2020
- 700
- 346
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
Herkese merhaba biz mecbur sebeplerden dolayı ailemle yaşamak zorundayız ve şu an ayrı eve çıkmamız mümkün değil öncelikle bunu belirtmek isterim. Ben 37 haftalık hamileyim annemlerin bir kedisi var yani biz evlenmeden önce de vardı ve biz bilerek buraya yerleştik eşim normalde hayvanları çok sever fakat annem ve babam kediye insan gibi davrandıkları için herşeyi yapmasına müsade ediyolar. Buna mutfak masasına çıkmak gibi şeyler de dahil. Konum şu kızlar biz bebek için çocuk odası yaptık uzun süre kullansın diye bi de bi tane beşik aldık yatak odasına koymak için beşik şimdilik çocuğun odasında duruyodu doğumda yatak odasına alıcaktık. Annem beşiği oturma odasına alalım çocuk odasını kapatırız dedi bende tamam dedim beşiğin cibinliğini kapatıp koyduk ara ara babam cibinliği açtı kedi girsin diye bende istemediğimi eşimin de istemiyceğini söyledim beşiğe alma dedim hayvanı. Bir kaç kere daha yakaladım bu şekilde yaparken bugün eşim baktım söyleniyo evde ikimizdik odaya bi gittim kedi beşiğin içine girmiş cibinliği parçalamış her yer tüy içinde çok kızdı babanlar alıştırıyo diye. Cibinliği attı çöpe beğişi de odaya geri götürdü bana dedi konuş annenlerle ben bişey söylemek istemiyorum dedi. Ne yapıcam ben şimdi kalpleri kırılmadan nasıl sokucam kafalarına gerçekten çıkmaza girdim artık.