• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik kan tahlili

Rabiaayt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
36
11
3
26
Merhabalar 31 Aralıkta hastaneye gittim beta hcg 615 çıktı doktor hamilesin evet ama sağlıklı gebelik mi bakcaz dedi 2 ocakta gittim beta hcg 1009 çıktı ve % 60 artış olmamış 1200 bekliyordum ümitlenme dedi benim gibi aynı durumu yaşan varmı acaba

Merhabalar 31 Aralıkta hastaneye gittim beta hcg 615 çıktı doktor hamilesin evet ama sağlıklı gebelik mi bakcaz dedi 2 ocakta gittim beta hcg 1009 çıktı ve % 60 artış olmamış 1200 bekliyordum ümitlenme dedi benim gibi aynı durumu yaşan varmı acaba
Canım hatırlı olsun bu arada durum ne oldu

6 ocakta oluştu şükür haftaya bir daha gitcem inşallah seninkide sağ salim oluşur kucağına almyi nasip etsin herşey beni çok tedirgin ediyor 9 aylıkken ölü doğum yaptığım için herşey korkutuyor beni
Hazreti Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın sana güzel bir gebelik geçir inşallah

Keseyi görmüştü doktor ama kesem gelişmemişti
Rabb'im şifa versin inşallah çok zor bişey anlıyorum hayırlısından sağlıklısından Rabb'im tekrar nasip etsin inşallah her an kötü oluyor içine bı kere annelik duygusu düştükten sonra 9 ay bekledim ha doğacak die olmadı Rabb'im daha çok seviyormus demek Rabb'im bidaha yaşatmasın inşallah

Rabb'im şifa versin inşallah çok zor bişey anlıyorum hayırlısından sağlıklısından Rabb'im tekrar nasip etsin inşallah her an kötü oluyor içine bı kere annelik duygusu düştükten sonra 9 ay bekledim ha doğacak die olmadı Rabb'im daha çok seviyormus demek Rabb'im bidaha yaşatmasın inşallah
İnşallah canım sende bebeğini cennete gönderdin🥹

Back