Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hatırlı olsun bu arada durum ne olduMerhabalar 31 Aralıkta hastaneye gittim beta hcg 615 çıktı doktor hamilesin evet ama sağlıklı gebelik mi bakcaz dedi 2 ocakta gittim beta hcg 1009 çıktı ve % 60 artış olmamış 1200 bekliyordum ümitlenme dedi benim gibi aynı durumu yaşan varmı acaba
Şükür özele gidince kese oluşmuş 2 hafta sonra tekrar gitcem kalp atışı içinCanım hatırlı olsun bu arada durum ne oldu
Kesen ne zaman oluşmuş canımŞükür özele gidince kese oluşmuş 2 hafta sonra tekrar gitcem kalp atışı için
Benimde aynı zamanlar gibi o yüzden sordum canımKesen ne zaman oluşmuş canım
Kesen oluştumu doktorun ne dedi peki seninBenimde aynı zamanlar gibi o yüzden sordum canım
Doktor 2 gün sonra gel dedi senin ne zaman oluştu kesenKesen oluştumu doktorun ne dedi peki senin
6 ocakta oluştu şükür haftaya bir daha gitcem inşallah seninkide sağ salim oluşur kucağına almyi nasip etsin herşey beni çok tedirgin ediyor 9 aylıkken ölü doğum yaptığım için herşey korkutuyor beniDoktor 2 gün sonra gel dedi senin ne zaman oluştu kesen![]()
Hazreti Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın sana güzel bir gebelik geçir inşallah6 ocakta oluştu şükür haftaya bir daha gitcem inşallah seninkide sağ salim oluşur kucağına almyi nasip etsin herşey beni çok tedirgin ediyor 9 aylıkken ölü doğum yaptığım için herşey korkutuyor beni
Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah sağ salim şekilde kucağımıza almayı nasip etsin RabbimHazreti Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın sana güzel bir gebelik geçir inşallah
Naptın canım gebeliğin nasıl ilerliyorAmin inşallah çok teşekkür ederim inşallah sağ salim şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Şükür iyi mide ağrısı biraz krampli o kadar seninki nasıl geçiyorNaptın canım gebeliğin nasıl ilerliyor
Ben bugün kürtaj oldumŞükür iyi mide ağrısı biraz krampli o kadar seninki nasıl geçiyor
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm neden peki ne olduBen bugün kürtaj oldum
Keseyi görmüştü doktor ama kesem gelişmemiştiÇok geçmiş olsun çok üzüldüm neden peki ne oldu
Rabb'im şifa versin inşallah çok zor bişey anlıyorum hayırlısından sağlıklısından Rabb'im tekrar nasip etsin inşallah her an kötü oluyor içine bı kere annelik duygusu düştükten sonra 9 ay bekledim ha doğacak die olmadı Rabb'im daha çok seviyormus demek Rabb'im bidaha yaşatmasın inşallahKeseyi görmüştü doktor ama kesem gelişmemişti
İnşallah canım sende bebeğini cennete gönderdinRabb'im şifa versin inşallah çok zor bişey anlıyorum hayırlısından sağlıklısından Rabb'im tekrar nasip etsin inşallah her an kötü oluyor içine bı kere annelik duygusu düştükten sonra 9 ay bekledim ha doğacak die olmadı Rabb'im daha çok seviyormus demek Rabb'im bidaha yaşatmasın inşallah
Amin inşallahİnşallah canım sende bebeğini cennete gönderdin![]()