- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
- Konu Sahibi Tatlisss anne
-
Amin insallah canm ama olur olmaz icimde korku var o kadar zman gecmesine ragmen deger az geldi bana tabiki Allahima tevekkul ediyorm tek sıgınagim oİçinizi ferah tutun lütfen sizin stres yapmanız hiç iyi değil Allah’a tevekkül edin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Adetine kaç gün kala bu sonuç çıktı
Adetimin 1.gunu
Adetimin 1.günüAdetine kaç gün kala bu sonuç çıktı
Persembeyi beklemeyimmi sence canmCanım umudunu kırmak istemem benimde 28 çıkmıştı 2 gün sonra en az 50 olması gerekiyordu 14 düşmüştü değerim sonrada adet oldum ama bu değerle olup değeri yükselen tanidiklarimda var 2 gün sonra tekrar kan ver dedim
Evet idrar testlerim cok net degil boyle kop koyu degil ama pozitif cikiyorDeğeriniz çok düşük evet... Bu değerle peki idrar da sonuç çıktı mı?
Bekleyin ve aynı hastaneye kan verin değerler fark edebiliyorPersembeyi beklemeyimmi sence canm
Amin insallah canm Allah razi olsnInşallah yükselir ve sağlıkla sihhatle kucağına alırsın
Insallah benimde oyle olur cnm diger hamileligm de de ilk 51 cikmsti sonra 250 ye yukslmsti ama 8 haftada kalbi durdu o yuzden korkumCanım korkma benim ilk 16 çıkmıştı değerim. Önemli olan iki günde artması içini ferah tut
Oyle yapmaya calisiyorm canm ama elimde degl aklimdan cikaramiyrmİki günde değerin ikiye katlanması gerekiyor veya %70-80 artış olmalı . İnşallah artar canım bişey düşünme buralara da çok takılma insan okudukça stres yapar dua et sabret
Benm endisem evdeki gebelik testlerm hep silik cikiyor her gun tekrarliyrm mesela gun gectikce koyulasmasi lazim deglmi bgunki testm daha silik hatta sadece erken gebelik testi net cizgi ciktiÜzülmek için bişey göremedim ben adet gecikmeniz bile olmamış bugün adet gününüz yanlış anlamadıysam belli ki yeni hamile kalmışsınız iki gün sonra tekrarlayın o zaman belli olur gidişat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?