• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik kan sonucu kizlar bi bakarmisinz

Tatlisss anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
148
32
98
Merhaba arkadaslar 1 seneyi geckindir 2.bebek icin ugrasiyorduk bu ay internetten ovulasyon testi aldim ve agustos 3 4 5 de yumurtlama 6 da catlama gordum onemli gunleri degerlendirdik catlamadan 12 gun sonra gebelik testi yaptim silik cizgi cikti ayin 18 de farkli gebelik testleriyle takip ettim ve hep pozitif sonuc aldm dün aile hekimine kan verdim sonuc 23.6 cikti doktor yeni gebelik daha dedi ama benm icimde bi korku var degeri az olupta yukselen varmi 4 yasinda bi oglum 1 de kurtajim var kalp atisi durmasi sonucundan korkumda o yuzden persembe ye kadin doguma randevu aldm ama icim icimi yiyor 😔

Canım umudunu kırmak istemem benimde 28 çıkmıştı 2 gün sonra en az 50 olması gerekiyordu 14 düşmüştü değerim sonrada adet oldum ama bu değerle olup değeri yükselen tanidiklarimda var 2 gün sonra tekrar kan ver dedim

Inşallah yükselir ve sağlıkla sihhatle kucağına alırsın

İki günde değerin ikiye katlanması gerekiyor veya %70-80 artış olmalı . İnşallah artar canım bişey düşünme buralara da çok takılma insan okudukça stres yapar dua et sabret

Üzülmek için bişey göremedim ben adet gecikmeniz bile olmamış bugün adet gününüz yanlış anlamadıysam belli ki yeni hamile kalmışsınız iki gün sonra tekrarlayın o zaman belli olur gidişat

Üzülmek için bişey göremedim ben adet gecikmeniz bile olmamış bugün adet gününüz yanlış anlamadıysam belli ki yeni hamile kalmışsınız iki gün sonra tekrarlayın o zaman belli olur gidişat
Benm endisem evdeki gebelik testlerm hep silik cikiyor her gun tekrarliyrm mesela gun gectikce koyulasmasi lazim deglmi bgunki testm daha silik hatta sadece erken gebelik testi net cizgi cikti

Back