- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
demek ki 13 - 14 cu gunler yumurtlama gunundu bos gecmediysen INSALLAH ISTEDIGIN OLUR
sorma eşimle küsüşeceğimiz tuttu :)) neyseki 14. gecesi barıştık . inşallah boşa gitmemiştir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek ki 13 - 14 cu gunler yumurtlama gunundu bos gecmediysen INSALLAH ISTEDIGIN OLUR
o zaman muhtemelen senin 17. günden sonra yumurtan çatlamalı.daha erken kaçırmadın merak etme:)testi yapmaya devam et.hergün aynı saatte ve 3 saat çok sıvı tüketmemen gerekli:)ya iki aydır adet günlerim bozulmuştu 40 güne çıkmıştı ( östrojenim çok düşük çıktı ) oyüzden adaçayı içtim. ama normalde 30-32 arası adet günlerimdi ve çok düzenliydi. hani birden bire çok silikleşince canım sıkıldı . bakalım haklısın devam edeyim neolur neolmaz
sorma eşimle küsüşeceğimiz tuttu :)) neyseki 14. gecesi barıştık . inşallah boşa gitmemiştir :)
o zaman muhtemelen senin 17. günden sonra yumurtan çatlamalı.daha erken kaçırmadın merak etme:)testi yapmaya devam et.hergün aynı saatte ve 3 saat çok sıvı tüketmemen gerekli:)
yaaa inşallah kaçmamıştır çok teşekkür ederim
benim bat 31 ekim..bu sabah test negatif çıktı...bakalım gelecek mi kırmızılar
benim bat 31 ekim..bu sabah test negatif çıktı...bakalım gelecek mi kırmızılar
ay kuzum gelmiş senin o kör olasıca bat :))
off nolur regl olma canım 9 ay boyunca :)))
bi kaç gün geçsin testi tekrarla canım.
bendımahı naptın canım test yaptınmı tekrar?
cimbomcumm bugün geldi benim kırmızılar...insan görünce bi ay acaba yerleşme kanaması mı diyor ama yok işte yaa adettir buuuuu
off yaaa (( üzüldüm canım gercekten. neyse sıkmayalım canımızı rabbım verecegı zamanı bılıyor
boşverrr tatlıcımmm herrrşeyinn hayırılısııı üzülmek yoooooooook
aynen canım :)) allah saglık sıhat versın bebısımız bı sekılde olacak sonucta
kuzum onu bunu bırak da benim kırmızı bu ay 25 de geldi deli mi neeeeeeee sapıttı iyice
hayatım o stresten kaynaklı olabılıyor benımde bazen erken veya gec geldıgı oluyor
cimbomum şimdi gitmeliyim, yeter bu kadar tembellik iş dolu işşş, sonra görüşürüz canımm
tamam canım kolay gelsın sana :)))