• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik isteyenler gelin bu yolda yoldaş olalım, sıkıntılarımızı paylaşalım...

ya iki aydır adet günlerim bozulmuştu 40 güne çıkmıştı ( östrojenim çok düşük çıktı ) oyüzden adaçayı içtim. ama normalde 30-32 arası adet günlerimdi ve çok düzenliydi. hani birden bire çok silikleşince canım sıkıldı . bakalım haklısın devam edeyim neolur neolmaz
o zaman muhtemelen senin 17. günden sonra yumurtan çatlamalı.daha erken kaçırmadın merak etme:)testi yapmaya devam et.hergün aynı saatte ve 3 saat çok sıvı tüketmemen gerekli:)

sorma eşimle küsüşeceğimiz tuttu :)) neyseki 14. gecesi barıştık . inşallah boşa gitmemiştir :)

ben de o testi yaparak hamile kaldim dogru yapmak lazim prospektuste yazildigi gibi... INSALLAH tutturmussundur

o zaman muhtemelen senin 17. günden sonra yumurtan çatlamalı.daha erken kaçırmadın merak etme:)testi yapmaya devam et.hergün aynı saatte ve 3 saat çok sıvı tüketmemen gerekli:)

yaaa inşallah kaçmamıştır çok teşekkür ederim :D

benim bat 31 ekim..bu sabah test negatif çıktı...bakalım gelecek mi kırmızılar:53:

tamam canım kolay gelsın sana :)))

cimbooooooooooom kız ben de kan man kalmamış, yani şimdilik aaaa yerleşme kanaması olmasın bu...midem bulanıyor, karnım ağrıyor benim ağır geçer adetlerim,,majezik almadan iyi olamam, şimdi alacam ama korkuyorum :18::18::18:

Back