Hamilelik ilk muayene

Theteacher00

07.08.2017 / benim değil ..Emanet..
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
551
753
Hamilelikte ilk muyanede neler yapiliyor kizlar. Ben yarin doktora gidecem saglikli olup olmadigi belli olur mu su an p.tesi beta hcg 79 du

Ultrosanla bakılıyor canım eğer bebek 4-5 haftalık olduysa..Ayrıca kan ve idrar tahlili yapılıyor ayrıntılı bir şekilde.Doktor folik asit veriyor.bu kadar sanırım...

Tesekkur ederiimmm:) folik asite 1 ay once basladim. Yani son adet tarihine gore 4 5 haftalik diyorsan su an 4 hafta 4 gunluk. Ama dollenmeye gore falansa daha kucuktur cunku hcg 79 cikti

yatıyosun ultrasonda karnına bakıyor eğer göremezse alttan muayene ile bakıyor bol su içip gitmeni tavsiye ederim canım daha yeni ya görünmeyebilir hayırlı olsun :)

Evet canım daha çok yeniymiş gerçekten:) inşallah bir iki haftaya görürsün miniği ❤ altıncı haftada da pırpıtlarını dinlersin :) hayırlı olsun inşallah

Benim hcg 5888, 5 haftalık gibi görünüyor, yani son regl tarihine göre.. Ben de Pazartesi gideceğim doktorum Filip bey, büyük bir olasılıkla bebeği görürüz dedi ama bakalım ne olacak.

Merhaba arkadaşlar, ben bugün doktora gittim, tam beş haftalık olduğunu söyledi Filip bey,keseyi gördü ve kalp atislatini duyabilmemiz icin iki hafta sonra tekrar gideceğim... Sizin durumunuz ne?

KIZLAR BUGUN CIFT CIZGIYI GORDUM ACAYIP HEYECANLANDIM AKSMA KAN VERICEKTIM ACIK KAHVE AKINTIM GELMIS NE DUSUNCEMI SASIRDIM BOYLE BISEY YASAYAN VARMI COK ENDISELIYIM

KIZLAR BUGUN CIFT CIZGIYI GORDUM ACAYIP HEYECANLANDIM AKSMA KAN VERICEKTIM ACIK KAHVE AKINTIM GELMIS NE DUSUNCEMI SASIRDIM BOYLE BISEY YASAYAN VARMI COK ENDISELIYIM
Merhaba Hafsa Nil, benim de kan ve kahve rengi akıntim oldu genellikle tutunma kanaması diyor doktorlar ama benim doktorum önlem olarak progestan verdi kullanmaya başladığım günün ertesi günü durdu.
Sen de kan testi yaptırabilirsin eğer hgc değerin yüksek çıkarsa doktorun sana da progestan verebilir düşüğe önlem almak için.

X