Canım 1 düşükten sonra şuan hamileyim bizde 5 haftada keseyi gördük 2 gün öncede kalp atışlarını duyduk şuan 7. Haftadayız sıradaki kontrolümüz şubat başı. Heyecanla bekliyoruz
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Bizde sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallahHamile olunca bende yazacam belirtilerimi :)
Evet son adetimiz aynı18 kasım ama döngümüz farklı olduğundan yumurtlama günlerimiz farklı benim 29uydu mesela senin 2ymiş sanırımçok sevindim canım, benimkiyle hemen hemen aynı...
sağlıkla devam etsin İNŞALLAH...
evet 2 aralıktı ya da 1:))Evet son adetimiz aynı18 kasım ama döngümüz farklı olduğundan yumurtlama günlerimiz farklı benim 29uydu mesela senin 2ymiş sanırım
Geçer inşallah doktorun verdiği ilaçları kullan bence çünkü gerekmezse doktor vermezdi bak ben şuanda 3 tane kullanıyorumşimdi tek üzüntüm idrar yolu enfeksiyonu...
Geçer inşallah doktorun verdiği ilaçları kullan bence çünkü gerekmezse doktor vermezdi bak ben şuanda 3 tane kullanıyorum
Folbiol
Coraspin
Crinone jel
Bebeğim için mecburum gibi bişey
Ay insallah cikar ya bn umutsuz vaka 15 aydr ayni ama insallh cikar snde cnmTek bi test var elimde pazartesi adet günüm. Olmazsam salı yapacam :)
Bni hp gogus agrisi yaniltir ama bu sefer alev gibi yaniyor ya zatn minnacik oda agriyorİnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Bizde sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah
İnşallah ikimizdede çıkar :) benimde 10 ay oldu. Bi tane daha testim olsaydı yapardım yarın :)Ay insallah cikar ya bn umutsuz vaka 15 aydr ayni ama insallh cikar snde cnm
Rahatsızlıktan ziyade düşük tehlikem var gebeliğimi yatarak geçiriyorum. İlk gebeliğimde sonradan farketti doktor progesteronumun düştüğünü ilaç kullanmam gerekiyormuş. Ama geç oldu kanamam falan oldu4 haftalık düştü. Çok kötü bir durum Allah hiç kimseye yaşatmasın. Şuan ilaçları kullanıyorum. Adım atarken bile korkarak atıyorum düşün yani .Bir çok şey yasak en basitinden ayakta bile duramıyorum hemen belim ağrıyor. Sıkıntı yani Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.geçmiş olsun canım senin rahatsızlığın ne?
Rahatsızlıktan ziyade düşük tehlikem var gebeliğimi yatarak geçiriyorum. İlk gebeliğimde sonradan farketti doktor progesteronumun düştüğünü ilaç kullanmam gerekiyormuş. Ama geç oldu kanamam falan oldu4 haftalık düştü. Çok kötü bir durum Allah hiç kimseye yaşatmasın. Şuan ilaçları kullanıyorum. Adım atarken bile korkarak atıyorum düşün yani .Bir çok şey yasak en basitinden ayakta bile duramıyorum hemen belim ağrıyor. Sıkıntı yani Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.
İnşallah dualarınızı esirgemeyinçok geçmiş olsun canım, evet sağlıklı ve kolay geçsin bu sefer ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?