How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

hamilelik ilk belirtilerden 7.haftaya neler yaşadım

geçmiş olsun canım senin rahatsızlığın ne?
Rahatsızlıktan ziyade düşük tehlikem var gebeliğimi yatarak geçiriyorum. İlk gebeliğimde sonradan farketti doktor progesteronumun düştüğünü ilaç kullanmam gerekiyormuş. Ama geç oldu kanamam falan oldu4 haftalık düştü. Çok kötü bir durum Allah hiç kimseye yaşatmasın. Şuan ilaçları kullanıyorum. Adım atarken bile korkarak atıyorum düşün yani .Bir çok şey yasak en basitinden ayakta bile duramıyorum hemen belim ağrıyor. Sıkıntı yani Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.

Rahatsızlıktan ziyade düşük tehlikem var gebeliğimi yatarak geçiriyorum. İlk gebeliğimde sonradan farketti doktor progesteronumun düştüğünü ilaç kullanmam gerekiyormuş. Ama geç oldu kanamam falan oldu4 haftalık düştü. Çok kötü bir durum Allah hiç kimseye yaşatmasın. Şuan ilaçları kullanıyorum. Adım atarken bile korkarak atıyorum düşün yani .Bir çok şey yasak en basitinden ayakta bile duramıyorum hemen belim ağrıyor. Sıkıntı yani Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.

çok geçmiş olsun canım, evet sağlıklı ve kolay geçsin bu sefer ki...

Testi esim sakladi ya yapma bekle dedi adam :bicak:ama sonrada bana sen bence bu ay hamilesin dedi hissedyrm dedi :KK60:

Back