Canım 1 düşükten sonra şuan hamileyim bizde 5 haftada keseyi gördük 2 gün öncede kalp atışlarını duyduk şuan 7. Haftadayız sıradaki kontrolümüz şubat başı. Heyecanla bekliyoruzmerhaba arkadaşlar,
sat 18 ve sonrasında bat beklemeden idrar testi yapmıştım ve sonuç pozitifti.
daha sonra kan testi yaptırdım ve 5 haftalıkken kesemiz göründü:)))
geçen gün doktor kontrolüne gittik ve kalp atışlarını duyduk, inanılmaz bir duygu...
ilk belirtiler kesinlikle göğüs ağrısı ve tüm adet belirtileri idi.
hatta burada karnımın ağrısı konusunda yorum da almıştım.
yaptığım ilk test de inanılmaz silik bir ikinci çizgiye sahipti.
şimdilerde sorun idrar yolu enfeksiyonu, gittiğim doktor oldukça uzman ve bana bu enfeksiyon sebebiyle rovamycine isimli antibiyotiği verdi, sıkıla sıkıla alıyorum, burada da bir kaç kez okudum kullananlar olmuş ama yine de tedirginim tabi ki.
bir sonraki kontrol şubat ayının başında, şu an 6 hafta+5 günlüğüz ve herşey yolunda giderse Ağustos annelerinden biri olacağım İNŞALLAH...
bir sonraki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum...
özetle sizinle de paylaşmak istedim
İdrarda çıkmayabilir canın sıkılmasın kanda baktır garanti olurKizlae bizim topikte kizlara sordumda fazla ustelemedim onlar bana kizacaklar biliym (benim uzulmemem icin kizcaklar) ama bn duramiyrm yarin yumurtlmann 10 11. Gunu sabah test yapsam cikarmi ya cantamda bi test var durtuyor beni catlatacak
Benim de 12. günümKizlae bizim topikte kizlara sordumda fazla ustelemedim onlar bana kizacaklar biliym (benim uzulmemem icin kizcaklar) ama bn duramiyrm yarin yumurtlmann 10 11. Gunu sabah test yapsam cikarmi ya cantamda bi test var durtuyor beni catlatacak
Anladm yok cikmazsada erkn der gcrm icim rahatlamis olur yani birisi cikip bna ihtimal var dese sabh yapcm yani o noktadaym o negatif ciksada test olmaz elimde sitres yapmmİdrarda çıkmayabilir canın sıkılmasın kanda baktır garanti olur
Cikarmi ki sennki cikar bnceBenim de 12. günüm
Masallah hayirli olsun cnm peki testi yum. Kac gun wonra yapmstn bilgin varmi
Evet 5 in üstü çıkarsa hamişsinnHcg salgilnmadan gebelik belirtisi olmz dimi yani belirtiyi o hormn yapiyr dimi
Hayirlisi olsun cnm saglicakla kucagina alman dileligle :) karin agrin hakkinda nasil bi yorum almistin :)
Hmm agri seklinde mi yoksa batma seklindemiydi??buraya büyük bir endişeyle yazmıştım çünkü özellikle ilk haftalar sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı, sağolsun kızlar beni rahatlattı canım normal olduğunu söyleyerek:))
amin canım, benim göğüslerim normalden baya çok ağrımıştı ve çok korkmuştum başka bişey mi diye...Hayırlı olsun canım. Darısı başıma. Bende de karın ağrısı oluyo arada. Ve göğüslerim bastırınca çok az acıyo.
Tek bi test var elimde pazartesi adet günüm. Olmazsam salı yapacam :)Cikarmi ki sennki cikar bnce
Benimde çok fazla karın ve bel ağrım vardı geçen haftaya kadar Allah'a şükür ki şimdi hafifledi arada bir yokluyorburaya büyük bir endişeyle yazmıştım çünkü özellikle ilk haftalar sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı, sağolsun kızlar beni rahatlattı canım normal olduğunu söyleyerek:))
Hmm agri seklinde mi yoksa batma seklindemiydi??
Hamile olunca bende yazacam belirtilerimi :)amin canım, benim göğüslerim normalden baya çok ağrımıştı ve çok korkmuştum başka bişey mi diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?