• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ihtimalinde kadının yüzü gözü falan şişer mii??

gulaysee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
35
3
36
Bursa
KIZLAR benım adtımden 2 gun geçti yüzüm gözüm burnum yanaklarım falan baskalarının anlayacagı derecede şiştii.... başım uğuldar gibi oluyo ve donuyı bazen mıdemde bulanıyooo arada ve baş agrım var bı kaçgundur acabaaa hamıleyimm test falan yapsam çıkar mı acabaaaa:( :(

hemen test yap bence ne aklında ne ıcınde hıcbırsey kalmaz. insallahh hamılesındır ccanım

KIZLAR benım adtımden 2 gun geçti yüzüm gözüm burnum yanaklarım falan baskalarının anlayacagı derecede şiştii.... başım uğuldar gibi oluyo ve donuyı bazen mıdemde bulanıyooo arada ve baş agrım var bı kaçgundur acabaaa hamıleyimm test falan yapsam çıkar mı acabaaaa:( :(

Bu haftada mide bulantısı başlamaz piskolojik olarak günün geçtiğinden öyle hissedersin benim bi yerim şişmedi aynı adet belirtilerini yaşadım bi tek adet olmadım
geçtiyse evde bi test yap istiyosan inşallah hamilesindir

cikma ihtimali cok yüksek test yaparsan merakinida gideririsin en azindan:31::31::31::31:

Eger duzenli adet in varsa iki Gun gecdiyse cikmasi lazim.bende belirti olarak hic mide bulantisi olmadi ilk olarak. Sadece gögüslerde farkli bir agri ve sislik vardi halada devam ediyor insallah gebesindir

Eger duzenli adet in varsa iki Gun gecdiyse cikmasi lazim.bende belirti olarak hic mide bulantisi olmadi ilk olarak. Sadece gögüslerde farkli bir agri ve sislik vardi halada devam ediyor insallah gebesindir

düzenli adetim yok gecen ay 48 gun gectı ılaçla adet oldumm:( dun test yaptım gene negatiffff:(((

Back