• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ihtimali

Mutlaka

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
12
2
6
29
Merhaba ben bi konuda size danismak istiyorum ben 20 kasimda yumurtlama gununde esimle birlikte olduk bugun 19 aralik ve ben daha adet oldum olmadim gibi bisiy cunku normal adetim 4 gin surer ve yogunudur ayin 11inde sadece ilk gun yogin bi kan geldi ve 2. 3. 4. Gunde sadece 2 damla kadar geldi midem cok bulaniyo kusuyorum birden sıcak basıyo çok acıkıyorum normalde cok az yiyen biriyim 2 hafta önce bas donmemden dolayi nörolojiye gittim ve idrar tahlili yapildi enfeksiyon var dendi idrar yolunda ilac verdi ama eger hamile olsaydim idrar tahlilinde cikardi dimi hayal kirikligi yasamaktan korktugum icin daha test yapmadim ama bunlar mormal mi yoksa hamile ihtimalim yuksek mi:KK43::KK43::KK43:

Merhaba ben bi konuda size danismak istiyorum ben 20 kasimda yumurtlama gununde esimle birlikte olduk bugun 19 aralik ve ben daha adet oldum olmadim gibi bisiy cunku normal adetim 4 gin surer ve yogunudur ayin 11inde sadece ilk gun yogin bi kan geldi ve 2. 3. 4. Gunde sadece 2 damla kadar geldi midem cok bulaniyo kusuyorum birden sıcak basıyo çok acıkıyorum normalde cok az yiyen biriyim 2 hafta önce bas donmemden dolayi nörolojiye gittim ve idrar tahlili yapildi enfeksiyon var dendi idrar yolunda ilac verdi ama eger hamile olsaydim idrar tahlilinde cikardi dimi hayal kirikligi yasamaktan korktugum icin daha test yapmadim ama bunlar mormal mi yoksa hamile ihtimalim yuksek mi:KK43::KK43::KK43:
Hamilelige bakmadilarsa idrarda nasil gorsunler ozellikle belirtilmesi lazimki laborantlarda baksin.hersey olabilir.yerlesmede yasamis olabilirsiniz psikolojikte olabilir.bi test yapin yoksa boyle muallakta kalmak daha zor.

Bazen hormonsal dengesizlikten az adet olabiliyorsunuz. Tahlil yapmanizda yarar var hamile olsanizda olmasanizda mutlaka enfeksiyon tedavinizi olun

Belirtiler psikolojik olabilir. Çünkü gününüzde kanama gelmiş. Neden az geldiği için doktora gitmeniz lazım. Allah tez zamanda bi evlat nasip eder inşallah.

Mrhaba kizlar sizden cok utanarak ve sıkılarak birsey sormak istitorum esimle geri cekilmeyle korunuyoruz ancak esim gobegime bosaldiktan sonra,spermler vajinama akti ve esimde cok ozur diliyorum sizden akan o spermlerle beraber parmagini vajen icine soktu bu sekilde hamile kalinirmi adetimin 9.gunuydu :(

Mrhaba kizlar sizden cok utanarak ve sıkılarak birsey sormak istitorum esimle geri cekilmeyle korunuyoruz ancak esim gobegime bosaldiktan sonra,spermler vajinama akti ve esimde cok ozur diliyorum sizden akan o spermlerle beraber parmagini vajen icine soktu bu sekilde hamile kalinirmi adetimin 9.gunuydu :KK43:
Parmagini tekrar mi soktu?
Tovbe Yarabbi.
Bu soruyu sorma sebebiniz ne? Hamilelik istemiyor musunuz?
Eger istemiyorsaniz; geri cekilme bir korunma yontemi degildir.
Istiyorsaniz da parmaga gobege gerek yok.
Hey Allahim.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Cocuk istiyoruz tabi ama 5ay sonrasi icin farkindaysaniz utanarak sordum hamilelik olabiirmi boyle bir durumda die neyse cvb verme sekliniz boyle ise herkezin hakkinda,hayirlisi

Cocuk istiyoruz tabi ama 5ay sonrasi icin farkindaysaniz utanarak sordum hamilelik olabiirmi boyle bir durumda die neyse cvb verme sekliniz boyle ise herkezin hakkinda,hayirlisi
Yanlis anlamayin sizi yargilamak bana dusmez elbet.
Ama geri cekilmede her zaman risk vardir, bebek istemeyen ciftlerin daha kesin bir korunma sekli uygulamasi gerekir. Onu belirttim.
Allah hayirli zamanda nasip etsin

Teorik olarak mümkün ama pratik olarak çok zor

Back