• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ihtimali nedir?

Elifkaraaaaaaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
14
1
1
30
Merhaba arkadaşlar dalga geçmezseniz sevinirim rahatlamak açısından soruyorum ayın 4ünde regli oldum 8inde bitti o gün sevgilimle yakınlaştık boşalma sürtünme olmadı zaten üstümüzde kıyafet vardı.Eliyle vajinama dokunmak istedi acaba elinde zevk suyu kalma gibi ihtimal var mıdır? o günden sonra 15inde mide bulantım başladı 18inde kahverengi lekenmem oldu 2 3 gün sürdü ve sürekli bi uyku hali vardı şimdi de adet olamıyorum hafif bi bel ağrım var sizce?İhtimal yoksa lekenme ve adet gecikmesinin nedeni nedir?

lekelenme var mide bulantısı uyku e bide adet gecikmesi hepsi var hamilesinnnn:KK14::KK14: :KK70:ya canım sürtünme yok iliski yok eee kıyafetlerde üstünde bir tek zevk suyu ile hamile kalınır mı Allah aşkına naptı vajinana dokunmak istedi de içimi karıştırdı mevsimsel gecikme olabilir takma kafana böyle şeylere kalkişırken bir kaç kere daha düşün mazallah hamile kalırsın fln iş alırsın başına:kahve:

lekelenme var mide bulantısı uyku e bide adet gecikmesi hepsi var hamilesinnnn:KK14::KK14: :KK70:ya canım sürtünme yok iliski yok eee kıyafetlerde üstünde bir tek zevk suyu ile hamile kalınır mı Allah aşkına naptı vajinana dokunmak istedi de içimi karıştırdı mevsimsel gecikme olabilir takma kafana böyle şeylere kalkişırken bir kaç kere daha düşün mazallah hamile kalırsın fln iş alırsın başına:kahve:
Bende başlarda hahha hamileyim herhalde falan dedim ama 11 gün olunca korktum haklısınız tabi 🙏🏻

Back