Gebeliğe Hazırlık Hamilelik idrar testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. Çizgi var ama ilk 5 10 dk da çıktıysa ve test bebe time değilse bebiş geliyor 2 güne 1 tekrarlayın testi

2. Çizgi var ama ilk 5 10 dk da çıktıysa ve test bebe time değilse bebiş geliyor 2 güne 1 tekrarlayın testi
Benim ilk gebeliğimde test cubugunda hiçbir belirti yoktu. Sonra ertesi gün atıyım diye koydugum yerden alırken böyle silik çizgi vardı. Doktora gittik beta hcg 18 cıkmıstı daha cok yeni demişti doktor. Bunu da dün akşam yapmıştım sabah baktım böyle cıktı

Eğer ilk teste on dakikadan sonra baktiysaniz böyle silik çizgiler çıkabiliyor o da yanıltıcı oluyor maalesef

Hayırlısı olsun inşallah vardır bebiş

Evet işte olmama ihtimali cok yüksek. Sadece ilk gebeliğimde öyle bir durumla karsılastıgım için beni yanıltıyor

İhtimal tabiki vardır ama ilk 10 dk baz alınır genelde gerçi artık testlerde adamı yanıltıyor kan verin aklınızda kalmasın

Evet cok haklısınız ama ilk gebeliğimde böyle bir durumla karşılaştıgım için kafamı karıstırıypr
Valla ben size kendimden örnek vereyim aynısı bana da oldu ben de inanmasam da belki olur diye gittim kan verdim 0.100 çıktı hayal kırıklığına uğradım üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…