- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
-
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
ilişkiden 14 gün sonramerhabalar kızlar en erken hamilelik idrarda ne zaman cıkar acaba ?
bugun test yaptım 13 gün gecmiş tek çizgi netti ihtimal varmıdır diye gene de sormak istedim adetimede 4 gün kaldı o zaman adeti beklemek sabırsızlanmamk lazımilişkiden 14 gün sonra
bence adet gününde sabah ilk idrarınla yap testibugun test yaptım 13 gün gecmiş tek çizgi netti ihtimal varmıdır diye gene de sormak istedim adetimede 4 gün kaldı o zaman adeti beklemek sabırsızlanmamk lazım
tamam 4 gün sonra tekrar deniyim karın agrısı vs cekiyorum adet olucakmısım gibi ama bakalmmmbence adet gününde sabah ilk idrarınla yap testi
benim de 3 gün var adetimetamam 4 gün sonra tekrar deniyim karın agrısı vs cekiyorum adet olucakmısım gibi ama bakalmmm
10 Gun sonra cikmisti benimkimerhabalar kızlar en erken hamilelik idrarda ne zaman cıkar acaba ?
erken döllenme yaşamışsın10 Gun sonra cikmisti benimki
Evet 10. Gnde pembe cizgiyi gormustum ertesi gun ksnda 252 cikmisti adetime 1 hfta vardierken döllenme yaşamışsın
demekki adetin biter bitmez yumurtlama günlerin başlıyor
benim de öyle
Merhaba benim bir sorum olacaktı icim içimi yiyor. Adetimin üstünden 7 gün geçti ve adet olmam gereken 3.günde test yaptım negatif çıktı sizce 1 hafta daha mi beklemem gerek. Adet olacağıma dair hiç bir belirti de yaşamadım.
inşaAllah hamilesinizdir,benim de adet olmam gereken tarihte yumurtam çatlamış ve adetimi 10gün geçtikten sonra anca kan tahlilinde öğrendimMerhaba benim bir sorum olacaktı icim içimi yiyor. Adetimin üstünden 7 gün geçti ve adet olmam gereken 3.günde test yaptım negatif çıktı sizce 1 hafta daha mi beklemem gerek. Adet olacağıma dair hiç bir belirti de yaşamadım.
teşekkür ederim canım,inşaAllah sende Mutlu haberi alacaksın,beklemek stresli oluyor tabi sabırlı olmak gerekiyor.burda bi arkadaş adet olmadığınız sürece hep bir umut var demişti,o umut bile güzel benceÇok sevindim sizin adınıza inşallah bende öyle mutlu bir haber alırım elbette hayırlısı ne ise o olsun ama insan umitleniyor ışte adet olmayınca. Hayırlısı ne ise o olsun artık ne diyelim ☺