hamilelik için...

Merhaba benim bir sorum olacaktı icim içimi yiyor. Adetimin üstünden 7 gün geçti ve adet olmam gereken 3.günde test yaptım negatif çıktı sizce 1 hafta daha mi beklemem gerek. Adet olacağıma dair hiç bir belirti de yaşamadım.

Bi 4-5 gün daha bekleyin sonra tekrarlayın testinizi. Mevsim geçişlerinde vs adet gecikmesi yaşanıyor. Hele ki adet 1-2 gün gecikince acaba hamileyim sorusu iyice gecikmesine sebep olabiliyor :) Ben o şekilde çok geciktirdim adetimi :) Yumurtlamanız geç olmuş olabilir aynı zamanda. İçiniz rahat etsin isterseniz en kesin çözüm kan testi yaptırmak. Sonucunuzu paylaşın lütfen :)) İnşallah istediğiniz ne ise o sonucu alırsınız:)

inşaAllah hamilesinizdir,benim de adet olmam gereken tarihte yumurtam çatlamış ve adetimi 10gün geçtikten sonra anca kan tahlilinde öğrendim

Çok sevindim sizin adınıza inşallah bende öyle mutlu bir haber alırım elbette hayırlısı ne ise o olsun ama insan umitleniyor ışte adet olmayınca. Hayırlısı ne ise o olsun artık ne diyelim ☺

Çok sevindim sizin adınıza inşallah bende öyle mutlu bir haber alırım elbette hayırlısı ne ise o olsun ama insan umitleniyor ışte adet olmayınca. Hayırlısı ne ise o olsun artık ne diyelim ☺
teşekkür ederim canım,inşaAllah sende Mutlu haberi alacaksın,beklemek stresli oluyor tabi sabırlı olmak gerekiyor.burda bi arkadaş adet olmadığınız sürece hep bir umut var demişti,o umut bile güzel bence

Kızlar bu test pozitif mi sizce? ?umutlanmalimiyim?aranızda böyle bisey yaşayan var mi?

Eklentiler

• 20160422_104158-1-1.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 57
Benim adetim 4 gun gecikince cikti idrarda. Sabah ilk idrar degildi. Gece uyumadan yapmistim.
Prediktor erken gebelik testi adet olmadan 4 gun oncesine kadar sonuc veriyor. Diger gebelik testi icin adetin gecikmesini beklemen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…