Hamilelik için ümitsizliğe kapılmayın. Ovulasyon..

bekelif

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
61
54
31
Merhaba bayanlar. Ben 1 haftadır siteyi takipteyim ovulasyon testi için ama yani bazı konular beni benden aldı. Şimdi size kendi hikayemi anlatacagım emin olun hersey kafanızda oturacak. Benim 5 sene cocugum asla olmadı eşiminde hareketlilik düşüktü bende muhtemelen her bayan gibi yumurtlamayı 12-14-16-18 gunlerde aradıgım ve ugrastıgım için olmadı. Bırgun adet bitiminden hemen sonra ilişki yaşadım ve o gunden sonrada birdaha hıc gormedım eşimi ayrı kaldık 2 ay o yuzden eminim hangi gun kaldıgıma. Ve 2.5 ay sonra tam 2 aylıktan biraz buyuk (7 sene gectigi için net degilim )hamile oldugumu öğrendim. Hemde düzenli bir sekilde adet olmaya devam ettim hiç anlamadım kaldıgımı. Her ay dongude adet olmustum. Sadece normalden daha fazlaydı kanamalarım. Benim ablamda 3 ay duzenlı adet gordu hamileyken . Bazıları asla olamaz boyle bişey vs vs diyorlar ama bizzat ben kendim yaşadım tabiki olabilir. Benim annem ya adetten hemen once yada adetten hemen sonra hamile kalırmıs. Yani baya bildiginiz genetik bu. Şimdi ikinci cocugumu istiyorum ve bende dedim dur ovulasyon takip ediyim. Henuz pik olmadı bugun 16. Gunum . Doktor ısrarla yumurtan gelismedigi için buay yunurtlama olmaz diyor ama ben eminim ki reglime bir gun kala yada reglden birgun sonra pik olucak. Yeni demem o ki kendinizi tanıyın. Hepimiz insanız ve emin olun hiçbirimiz aynı degiliz. Gen faktörü var vs vs birsürü etken olabilir. Bazı bayanlar cok stres yapmıslar cok üzüldüm 1 haftadır , yapmayın bunu kendinize. Ve inanın . Hiç cocugu olmaz denilen kadınların cocukları var arkadaslar allah askına kendinize gelin. Allaha tevekkul edin. Ne gelirse hayırlısı olur. Bu arada oglum 7 yasında . Bende sımdı ovu takip edicem bakalım ne cıkıcak.

Yazdıklarınız çok güzel ama işte insan bu kadar güzel düşünemiyor oğlunuzu allah bağışlasın Allah hepimizin kollarını doldursun

X