Merhaba hanımlar. 1.5 yıllık evliyiz. Geri çekilme ile korunuyorduk(evet böyle bir korunma yöntemi yok anlaşılması için yazdım). 3 aydır deniyoruz. Pcos yok kitle miyim yok adetim ergenliğimden beri hep düzenli 28-30 günde oluyor. Kilo problemim yok. Hastalığım yok. Son denememizden önce eşim için de kontrol yaptırdık doktor bir şey yok denemeye devam dedi ona. Beni muayene edemediler tabi regl in 2. - 3. Günü hormon testi yapılıyormuş. 3. Denememizin sonunda reglime 5 gün var bugün testte beta hcg 2 altı çıktı. 3. Denememizden önce Doktora 14. Günde gittiğimizde yumurtamın 1.8 büyüklüğünde olduğunu daha yumurtlamanın olmadığını 2 gün sonra gün aşırı denememizi söyledi (ama herkes yumurtlamadan 3 gün önce yumurtlamadan 3 gün sonra gibi sürekli denenmesini söylerken doktor yumurtlamayı bekledi . Tamam dedik 16. Günde denemeye başladık ve 2 güne bir . 4 kere falan beraber olduk. Daha tehlike 5 gün var ve yine hamile değilim. 2. Denememizde ise yumurtlamadan önce ve sanırsam yumurtlama günü ve 1 gün sonrası da dedik o zaman da olmadı. İlk denediğimizde de o zaman tecrübesizdik tabi piki gördük sonraki silik gördüğümüzde denedik belirtiler vardı göğsüm çok hassaslaştı. Beyaz akıntım oldu reglime kadar. Ve kasığımda ağrı vardı fakat hamile değildim ya kimyasaldı ya da ilk kez korunmasız beraber oluyoruz diye yabancı bir madde girince böyle bir tepki verdi belki de vücudum. Arkadaşım da yumurtlamayı bekleme o ay 2 güne bir yap diyor. Ama bence bir problem var bekarken enfeksiyon geçirmiştim akıntım oluyordu tüplerimi tıkamış olabilir mi? Çünkü başka bildiğimiz hiç bir şey yok. Hoş sebepsiz kısırlık diye de bir şey varmış. Valla ne zor süreçmiş arkadaşlar ben hiç böyle olacağını düşünmemiştim ki . Az evvel haberlerdi dinledim yeni doğmuş çocuğu çırılçıplak apartman önüne bırakıp gitmişler … neyi yanlış yapıyoruz hanimlar bir de şimdi idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Çok da uzun yazmışım içimi döktüm sanırsam kimseye de anlatmıyordum bundan sonraki aşamalarda ne olacak şimdi. Hormon testimde neyi kontrol edecekler . Tüpler kapalı ise ilaç mı verecekler yoksa aşılama tüp bebek vs işlemine mi geçilecek oof of