Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için kür deneyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah. O kadar çok istiyorumki. Rabbim benimle birlikte olmayan herkese nasip etsin
Aminn canim sabir bu isler inan bende cok istydum gecen sene ocak ayinda kimyasal gebelik yasadim gecen ay gene kimyasal oldu ama bu ay degerlerim cok yuksek cikinca hala inananmydum carsamba gunu keseyi gormeye gitcem bakalim hala şoktayim yani keseyi gorup kalp atisini duyarsam o zaman inanicam bu arada folic asit kullaniyomusun

İnşaallah keseyi görürsünüz sonrada kalp atışlarını dinlersin canım. Evet doğru sabretmek gerekiyor.her kulun dünyaya gelişinin bir zamanı var sonuçta.biz ne kadar istesekde boş. Ya ben kadın doğuma gittim iki ay önce ama bana folik asit vermedi.herkes kullanilmali diyor. Bende gidip vermesini isticem canim

Amin canim evet kullanilmasi gerekiyo cunku hep hamile kalmayi karar verildigi zaman baslanmali diye biliyorum bencede sole canim doktoruna mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…