• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için kür deneyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan suyu faydalı kistler için hayıt da coğu kişi de faydalı bende ters etki yaptı prolaktin hormonumu yükseltti . Onun dısında inofolic kullanıyorum dört gün oldu baslayalı bakalım bu ay olacak mı

Canim 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim doktorlar bisey yok diyor tabi cok kapsamli bir tetkitten gecmedik. Mayis ayinda 3 gun sogan suyu icmistim 3 4 gun erken geldi adetim. Haziran ayinda da hamile kaldim ama kimyasal olmustu. Gecen saracoglunu dinledim bazi kadinlar aslinda her ay hamile kalir ama bebek rahme tutunamaz ve bir kac gun sonrada duser bebegin rahme tutunmasi icin sogan suyu yapin diyordu. Bende tekrar denemk istedim belki bu ay tutunur bebegim dua edin lutfen ins hamileyimdir
Beyaz soğanmı denwdiniz acba

Merhaba bende yazilarinizi okudum ve size duydugum kadariyla yardimci olmak istedim bende 1 seneye yakin cocuk sahibi olmak istyrum ve 2 gun once kendim icin incir+havuc kürüne basladim erkek icinde keci boynuzu kürü duymustum eşimede ondan yapiyorum bizde hic bir sorun yok ama bu kürlerle hamile kalan bir cok insan varmis bende yeni denedim insallah faydasini göruruz☺
Canım merhaba. Hayırlı olsun hamilesin haralde:) bizde 1 yıldır istiyoruz. Eşimde hareketlilik de biraz düsüklük var ilaç kullanıyor. Kaçiboynuzu özü ve çakırı suyu da içio.Bende bir sorun yok. Ben incir kürünü uyguluyayımmı.bu incir kürünü bazıları sorun yoksa kullanmayın ters etki yapar diyorlar.kararsız kaldım

Canım merhaba. Hayırlı olsun hamilesin haralde:) bizde 1 yıldır istiyoruz. Eşimde hareketlilik de biraz düsüklük var ilaç kullanıyor. Kaçiboynuzu özü ve çakırı suyu da içio.Bende bir sorun yok. Ben incir kürünü uyguluyayımmı.bu incir kürünü bazıları sorun yoksa kullanmayın ters etki yapar diyorlar.kararsız kaldım
Mrb evet hamileyim bendede bisi yoktu ben genede denedim canim zarari yok bence

Back