- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 29
- Konu Sahibi Denizzz0101
-
Biraz daha bekle belki gene bebiş vardirBende ilk mayis ayinda yapmistim 3 gun sogan suyu 3 4 gun erken gelmisti diger ayda hamile kalmistim bu ay tekrar yaptim 2gun gecti hala olmadim cok bariz bir belirti de yok anlamadim
Ayy ins canim ya pazartesiye kadar bekleyecegimBiraz daha bekle belki gene bebiş vardir
İnşalh allah kucağımizi boş birakmasin yazarsın sonucuAyy ins canim ya pazartesiye kadar bekleyecegim
Ayy ins canim ya pazartesiye kadar bekleyecegim[/QUOTE
Hadi inşallah dualaramız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz, bize de umut olursunAyy ins canim ya pazartesiye kadar bekleyecegim
Üzülme cnm hayırlısı olsun Allah herseyin güzelini Hayerli olanı versin zamanı var demektirKizlar ben adet oldum bugun
Merhaba ben kürü sorar sormaz yapmaya başladım ama kürü ne kadar kullanıcam onu sormayı unutmuşum canım benimTabiki haberleselim mutlaka insallah iyi gelicektir benimde adetim yeni bitti yeni basladim bende
Beyaz soğanmı denwdiniz acbaCanim 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim doktorlar bisey yok diyor tabi cok kapsamli bir tetkitten gecmedik. Mayis ayinda 3 gun sogan suyu icmistim 3 4 gun erken geldi adetim. Haziran ayinda da hamile kaldim ama kimyasal olmustu. Gecen saracoglunu dinledim bazi kadinlar aslinda her ay hamile kalir ama bebek rahme tutunamaz ve bir kac gun sonrada duser bebegin rahme tutunmasi icin sogan suyu yapin diyordu. Bende tekrar denemk istedim belki bu ay tutunur bebegim dua edin lutfen ins hamileyimdir
Merhaba canim tam bilmiyorum saracoglu 20 gun yapin 1 hafta ara verin 20 gun daha yapin diyo benim arada unuttugum zamanlarda oluyo walla☺Merhaba ben kürü sorar sormaz yapmaya başladım ama kürü ne kadar kullanıcam onu sormayı unutmuşum canım benim
Canım merhaba. Hayırlı olsun hamilesin haralde:) bizde 1 yıldır istiyoruz. Eşimde hareketlilik de biraz düsüklük var ilaç kullanıyor. Kaçiboynuzu özü ve çakırı suyu da içio.Bende bir sorun yok. Ben incir kürünü uyguluyayımmı.bu incir kürünü bazıları sorun yoksa kullanmayın ters etki yapar diyorlar.kararsız kaldımMerhaba bende yazilarinizi okudum ve size duydugum kadariyla yardimci olmak istedim bende 1 seneye yakin cocuk sahibi olmak istyrum ve 2 gun once kendim icin incir+havuc kürüne basladim erkek icinde keci boynuzu kürü duymustum eşimede ondan yapiyorum bizde hic bir sorun yok ama bu kürlerle hamile kalan bir cok insan varmis bende yeni denedim insallah faydasini göruruz☺
Mrb evet hamileyim bendede bisi yoktu ben genede denedim canim zarari yok benceCanım merhaba. Hayırlı olsun hamilesin haralde:) bizde 1 yıldır istiyoruz. Eşimde hareketlilik de biraz düsüklük var ilaç kullanıyor. Kaçiboynuzu özü ve çakırı suyu da içio.Bende bir sorun yok. Ben incir kürünü uyguluyayımmı.bu incir kürünü bazıları sorun yoksa kullanmayın ters etki yapar diyorlar.kararsız kaldım
Teşekkür ederim canım :) Başka uyguladığın bir şey oldumu. Yararını gördüğün şeyleri yazabilir misinMrb evet hamileyim bendede bisi yoktu ben genede denedim canim zarari yok bence
Baska bisey uygulamadim ben 1 sene sabrettim valla bunu incir ve havuc kuru yaptim esim icinde keciboynuzu kurunu yaptim o kadar canimT
Teşekkür ederim canım :) Başka uyguladığın bir şey oldumu. Yararını gördüğün şeyleri yazabilir misin
Bizimde 1 yıl doldu bu ay. Ama tabi Allah ne zaman isterse o zaman oluo. Tamam canım teşekkürlerBaska bisey uygulamadim ben 1 sene sabrettim valla bunu incir ve havuc kuru yaptim esim icinde keciboynuzu kurunu yaptim o kadar canim
Aynen oyle canim umudunu kaybetme olur sabir sadece rabbim en kisa zamanda saglikli bir sekilde nasip etsin insallah ☺Bizimde 1 yıl doldu bu ay. Ama tabi Allah ne zaman isterse o zaman oluo. Tamam canım teşekkürler
Teşekkür ederim canım inşaallah :)Aynen oyle canim umudunu kaybetme olur sabir sadece rabbim en kisa zamanda saglikli bir sekilde nasip etsin insallah ☺
Rica ederim canim bu arada telefonuna adet takvimi programlarindan indir yumurtlama donemlerini takip etmis olursunTeşekkür ederim canım inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?