Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için kür deneyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürler nasıl yapılıyo acaba anlatabilirmisn?

Kürler nasıl yapılıyo acaba anlatabilirmisn?
Canim incir+havuc kürünü 3 bardak suyu kaynat icine 7 tane kuru inciri bölerek at icine 5 dk kaynasin kapat 20 dk dinlendir ayri bi tencerede 3 bardak suya 2 tane havuc kes at onuda 5 dk kaynat 20 dk dinlendir soguduktan sonra sulari birlestir sabah aksam aç karnina bir bardak iç eşin icinde keci boynuzu kaynat 3 bardak suya 8 tane keci boynuzunu ortadan kirarak at 15 kaynat esinde sabah aksam ac karnina icsin benim esim sabahlari icemiyo tadini begenmedi sadece aksamlari iciyo 2 gundur bende yeni basladim insallah faydasini goruruz hep beraber ☺☺

Bugun adetimin ikinci günü sabah ilk işim magzemeleri alıp başlamak olucak . Çok teşekkür ederim dilerim yararını görürüz . Eger işe yararsa bu güzel haberi bana vermeyi unutma

Benim 4 günüm hadi inşallah şifa buluruz canım, birbirimize destek olalım... Duğalarım sizinle Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah

Bende ilk mayis ayinda yapmistim 3 gun sogan suyu 3 4 gun erken gelmisti diger ayda hamile kalmistim bu ay tekrar yaptim 2gun gecti hala olmadim cok bariz bir belirti de yok anlamadim
Demek işe yarıyor canım hamile kalmışsın. Gecikme olabiliyor okumuştum bikaç yerde. Şimdi niye içtin soğan kürünü sorunun mu var

Demek işe yarıyor canım hamile kalmışsın. Gecikme olabiliyor okumuştum bikaç yerde. Şimdi niye içtin soğan kürünü sorunun mu var
Canim 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim doktorlar bisey yok diyor tabi cok kapsamli bir tetkitten gecmedik. Mayis ayinda 3 gun sogan suyu icmistim 3 4 gun erken geldi adetim. Haziran ayinda da hamile kaldim ama kimyasal olmustu. Gecen saracoglunu dinledim bazi kadinlar aslinda her ay hamile kalir ama bebek rahme tutunamaz ve bir kac gun sonrada duser bebegin rahme tutunmasi icin sogan suyu yapin diyordu. Bende tekrar denemk istedim belki bu ay tutunur bebegim dua edin lutfen ins hamileyimdir

Ben de bu sabah soğancılar kervanına katıldım kızlar üşenmeden ild 200 sayfayı okudum, ve kafam fazlasıyla karıştı tedirgin oldum
Okuduklarıma göre kimisi o ay hamile kalmış,
Bazılarında adeti gereksiz yere geciktirmiş,
Hâttâ birinde kist bile oluşmuş soğan küründen sonra.

Benim adetim temmuz ayından beri aşırı düzensiz. Bu ay rekorum tam 47 gün sonra gelen adet. Bugün adetim bitti 6. günüm. Soğan kürünü uygulamaya karar verdim rahmim temizlensin iltihap vs. varsa diye. Adetimin gecikmesine takılmıyorum zaten her ay kafasına göre geliyor (33, 36, 38, 47 gün...canı ne zaman isterse artık)

Hadi bakalım, şifa olsun... aramıza hoş geldin

Inşallah canım Allah büyüktür elbet duyar dualarımızı, ben dua ederken hep isteyen kerkeze sağlıklı evlatlar versin diue dua ediyorum canım. Allah kucaklarımızı boş brakmasın... amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…