- 29 Aralık 2017
- 242
- 150
- 103
- 30
- Konu Sahibi Denizzz0101
-
Kürler nasıl yapılıyo acaba anlatabilirmisn?Merhaba bende yazilarinizi okudum ve size duydugum kadariyla yardimci olmak istedim bende 1 seneye yakin cocuk sahibi olmak istyrum ve 2 gun once kendim icin incir+havuc kürüne basladim erkek icinde keci boynuzu kürü duymustum eşimede ondan yapiyorum bizde hic bir sorun yok ama bu kürlerle hamile kalan bir cok insan varmis bende yeni denedim insallah faydasini göruruz☺
Keçi boynuz kuru 5 6 tane iki 3 bardak ta kaynatılıP 20 dk dinlemeye bırakıyorsun aksam yatmadan eşine ictiriyorsun ve sabah aç karna iki ay dev amliKürler nasıl yapılıyo acaba anlatabilirmisn?
Ee tam denicem ne zaman etki gösteeriyo canım
Arkadaşlar hamile kalmak için kür deneyip o ay hamile kalan var mı ? Hiç bi sorun olmadan ne eşimizde ne bizde sorun yokken hamile kalamayanlar burda mı?
İnşallah canım iateyen herkwse nasip etsin rabbim
Canim incir+havuc kürünü 3 bardak suyu kaynat icine 7 tane kuru inciri bölerek at icine 5 dk kaynasin kapat 20 dk dinlendir ayri bi tencerede 3 bardak suya 2 tane havuc kes at onuda 5 dk kaynat 20 dk dinlendir soguduktan sonra sulari birlestir sabah aksam aç karnina bir bardak iç eşin icinde keci boynuzu kaynat 3 bardak suya 8 tane keci boynuzunu ortadan kirarak at 15 kaynat esinde sabah aksam ac karnina icsin benim esim sabahlari icemiyo tadini begenmedi sadece aksamlari iciyo 2 gundur bende yeni basladim insallah faydasini goruruz hep beraber ☺☺Kürler nasıl yapılıyo acaba anlatabilirmisn?
Bugun adetimin ikinci günü sabah ilk işim magzemeleri alıp başlamak olucak . Çok teşekkür ederim dilerim yararını görürüz . Eger işe yararsa bu güzel haberi bana vermeyi unutmaCanim incir+havuc kürünü 3 bardak suyu kaynat icine 7 tane kuru inciri bölerek at icine 5 dk kaynasin kapat 20 dk dinlendir ayri bi tencerede 3 bardak suya 2 tane havuc kes at onuda 5 dk kaynat 20 dk dinlendir soguduktan sonra sulari birlestir sabah aksam aç karnina bir bardak iç eşin icinde keci boynuzu kaynat 3 bardak suya 8 tane keci boynuzunu ortadan kirarak at 15 kaynat esinde sabah aksam ac karnina icsin benim esim sabahlari icemiyo tadini begenmedi sadece aksamlari iciyo 2 gundur bende yeni basladim insallah faydasini goruruz hep beraber ☺☺
Tabiki haberleselim mutlaka insallah iyi gelicektir benimde adetim yeni bitti yeni basladim bendeBugun adetimin ikinci günü sabah ilk işim magzemeleri alıp başlamak olucak . Çok teşekkür ederim dilerim yararını görürüz . Eger işe yararsa bu güzel haberi bana vermeyi unutma
Merhaba günaydın daha önce denedim geçen yıl canım bu sabah gene başladım hayırlısı artıkGünaydın...Soğan kürü deneyip sonuç alanlar var mı kızlar
Ben yaptım ama benim ki hiç gecikme olmadiKizlar sogan kuru yapipta adeti geciken var mi bende bu ay 9 gun sogan kuru yaptim 2 gun oldu daha adet olmadim bir belirti de yok
Bende ilk mayis ayinda yapmistim 3 gun sogan suyu 3 4 gun erken gelmisti diger ayda hamile kalmistim bu ay tekrar yaptim 2gun gecti hala olmadim cok bariz bir belirti de yok anlamadimBen yaptım ama benim ki hiç gecikme olmadi
Demek işe yarıyor canım hamile kalmışsın. Gecikme olabiliyor okumuştum bikaç yerde. Şimdi niye içtin soğan kürünü sorunun mu varBende ilk mayis ayinda yapmistim 3 gun sogan suyu 3 4 gun erken gelmisti diger ayda hamile kalmistim bu ay tekrar yaptim 2gun gecti hala olmadim cok bariz bir belirti de yok anlamadim
Test yap istersenKizlar sogan kuru yapipta adeti geciken var mi bende bu ay 9 gun sogan kuru yaptim 2 gun oldu daha adet olmadim bir belirti de yok
Canim 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim doktorlar bisey yok diyor tabi cok kapsamli bir tetkitten gecmedik. Mayis ayinda 3 gun sogan suyu icmistim 3 4 gun erken geldi adetim. Haziran ayinda da hamile kaldim ama kimyasal olmustu. Gecen saracoglunu dinledim bazi kadinlar aslinda her ay hamile kalir ama bebek rahme tutunamaz ve bir kac gun sonrada duser bebegin rahme tutunmasi icin sogan suyu yapin diyordu. Bende tekrar denemk istedim belki bu ay tutunur bebegim dua edin lutfen ins hamileyimdirDemek işe yarıyor canım hamile kalmışsın. Gecikme olabiliyor okumuştum bikaç yerde. Şimdi niye içtin soğan kürünü sorunun mu var
Hadi bakalım, şifa olsun... aramıza hoş geldinBen de bu sabah soğancılar kervanına katıldım kızlarüşenmeden ild 200 sayfayı okudum, ve kafam fazlasıyla karıştı tedirgin oldum
Okuduklarıma göre kimisi o ay hamile kalmış,
Bazılarında adeti gereksiz yere geciktirmiş,
Hâttâ birinde kist bile oluşmuş soğan küründen sonra.
Benim adetim temmuz ayından beri aşırı düzensiz. Bu ay rekorum tam 47 gün sonra gelen adet. Bugün adetim bitti 6. günüm. Soğan kürünü uygulamaya karar verdim rahmim temizlensin iltihap vs. varsa diye. Adetimin gecikmesine takılmıyorum zaten her ay kafasına göre geliyor (33, 36, 38, 47 gün...canı ne zaman isterse artık)
Inşallah canım Allah büyüktür elbet duyar dualarımızı, ben dua ederken hep isteyen kerkeze sağlıklı evlatlar versin diue dua ediyorum canım. Allah kucaklarımızı boş brakmasın... amiiinCanim 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim doktorlar bisey yok diyor tabi cok kapsamli bir tetkitten gecmedik. Mayis ayinda 3 gun sogan suyu icmistim 3 4 gun erken geldi adetim. Haziran ayinda da hamile kaldim ama kimyasal olmustu. Gecen saracoglunu dinledim bazi kadinlar aslinda her ay hamile kalir ama bebek rahme tutunamaz ve bir kac gun sonrada duser bebegin rahme tutunmasi icin sogan suyu yapin diyordu. Bende tekrar denemk istedim belki bu ay tutunur bebegim dua edin lutfen ins hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?