- 24 Şubat 2016
- 291
- 354
- 33
- Konu Sahibi Denizzz0101
-
Canım gebelik var mı acaba merak ettimMerhaba ben adet olmadan 1 gün önce incir ve havuç kürüne başladım. Ancak adetim bgn dahil 8 gün gecikti. İnşallah etkisi olur ama neden geciktirdi bilmiyorum. Bizde 7 aydır deniyoruz öncesinde düşük yaptım. Ablam incir kürünü yaptığı ay hamile kalmıştı
Canım benimde yumurtam çatlamıyoo bende hiç kür denemedimBenim testlerim temiz çıktı ama eşimde sprem düşüklüğü var bunun için onereceguniz bir kur var mi
İncir kuru soğan Kuru dene inanki düzenli yaptığında faydası var cnm bende sorun olmadığı halde denedimCanım benimde yumurtam çatlamıyoo bende hiç kür denemedim
Benımde gecen ay yumurtqm catlamadı adetım 45 gun gecıktı buay progestan ılacı kullanıcam gunde bır ıncır ve havuc yıyorumCanım benimde yumurtam çatlamıyoo bende hiç kür denemedim
Ee tam denicem ne zaman etki gösteeriyo canımİncir kuru soğan Kuru dene inanki düzenli yaptığında faydası var cnm bende sorun olmadığı halde denedim
Yiyorsunn ibrahim saraç diyor kaynat o daha etkili değilmi acaba bide benim adetten çıkalı 10 gün oldu affedersiniz ilişkide yok oşurmu başlasamBenımde gecen ay yumurtqm catlamadı adetım 45 gun gecıktı buay progestan ılacı kullanıcam gunde bır ıncır ve havuc yıyorum
Hemen iki uç günde olacak bişey değil incir kuru en az bir ay soğan Kuru de 15 yada bir ay canım düzenli olması şart soğan kürünü aç karnaEe tam denicem ne zaman etki gösteeriyo canım
Benimde bildigüme göre havuç kuru kaynatılmısı daha faydaliYiyorsunn ibrahim saraç diyor kaynat o daha etkili değilmi acaba bide benim adetten çıkalı 10 gün oldu affedersiniz ilişkide yok oşurmu başlasam
Merhaba bende yazilarinizi okudum ve size duydugum kadariyla yardimci olmak istedim bende 1 seneye yakin cocuk sahibi olmak istyrum ve 2 gun once kendim icin incir+havuc kürüne basladim erkek icinde keci boynuzu kürü duymustum eşimede ondan yapiyorum bizde hic bir sorun yok ama bu kürlerle hamile kalan bir cok insan varmis bende yeni denedim insallah faydasini göruruz☺Benim testlerim temiz çıktı ama eşimde sprem düşüklüğü var bunun için onereceguniz bir kur var mi
İnşalh canm ben de bu hafta sonu keçi boynuzu kuru bide yanında Şehitli ilaç ve vitaminler kulkanacagimMerhaba bende yazilarinizi okudum ve size duydugum kadariyla yardimci olmak istedim bende 1 seneye yakin cocuk sahibi olmak istyrum ve 2 gun once kendim icin incir+havuc kürüne basladim erkek icinde keci boynuzu kürü duymustum eşimede ondan yapiyorum bizde hic bir sorun yok ama bu kürlerle hamile kalan bir cok insan varmis bende yeni denedim insallah faydasini göruruz☺
Hakkimizda hayirlisi olsun insallahİnşalh canm ben de bu hafta sonu keçi boynuzu kuru bide yanında Şehitli ilaç ve vitaminler kulkanacagim
Kemik suyu denedik 1 ay ve o ay oldu. 5 senedir olmuyodu.Arkadaşlar hamile kalmak için kür deneyip o ay hamile kalan var mı ? Hiç bi sorun olmadan ne eşimizde ne bizde sorun yokken hamile kalamayanlar burda mı?
Kozlar ben incir kürünü yapmaya başladom hazorlansın sabah aç karnına başlıcam bu arada adetten 5gündür çıktım toplam 10gün oldu başlasam olur değilmiBenimde bildigüme göre havuç kuru kaynatılmısı daha faydali
Evet olur canım hatta daha iyi yumurtaları n Çatlmasinda vbKozlar ben incir kürünü yapmaya başladom hazorlansın sabah aç karnına başlıcam bu arada adetten 5gündür çıktım toplam 10gün oldu başlasam olur değilmi
Daha iyi olurKozlar ben incir kürünü yapmaya başladom hazorlansın sabah aç karnına başlıcam bu arada adetten 5gündür çıktım toplam 10gün oldu başlasam olur değilmi
Ben sadece sabah aç karna içtim bi aySaolun kızlarr ama sarçoğlu sabah akşam diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?