Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için kür deneyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizzz0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
291
354
33
Arkadaşlar hamile kalmak için kür deneyip o ay hamile kalan var mı ? Hiç bi sorun olmadan ne eşimizde ne bizde sorun yokken hamile kalamayanlar burda mı?

Merhaba ben adet olmadan 1 gün önce incir ve havuç kürüne başladım. Ancak adetim bgn dahil 8 gün gecikti. İnşallah etkisi olur ama neden geciktirdi bilmiyorum. Bizde 7 aydır deniyoruz öncesinde düşük yaptım. Ablam incir kürünü yaptığı ay hamile kalmıştı

Canım gebelik var mı acaba merak ettim

Benımde gecen ay yumurtqm catlamadı adetım 45 gun gecıktı buay progestan ılacı kullanıcam gunde bır ıncır ve havuc yıyorum
Yiyorsunn ibrahim saraç diyor kaynat o daha etkili değilmi acaba bide benim adetten çıkalı 10 gün oldu affedersiniz ilişkide yok oşurmu başlasam

Benim testlerim temiz çıktı ama eşimde sprem düşüklüğü var bunun için onereceguniz bir kur var mi
Merhaba bende yazilarinizi okudum ve size duydugum kadariyla yardimci olmak istedim bende 1 seneye yakin cocuk sahibi olmak istyrum ve 2 gun once kendim icin incir+havuc kürüne basladim erkek icinde keci boynuzu kürü duymustum eşimede ondan yapiyorum bizde hic bir sorun yok ama bu kürlerle hamile kalan bir cok insan varmis bende yeni denedim insallah faydasini göruruz☺

İnşalh canm ben de bu hafta sonu keçi boynuzu kuru bide yanında Şehitli ilaç ve vitaminler kulkanacagim

Arkadaşlar hamile kalmak için kür deneyip o ay hamile kalan var mı ? Hiç bi sorun olmadan ne eşimizde ne bizde sorun yokken hamile kalamayanlar burda mı?
Kemik suyu denedik 1 ay ve o ay oldu. 5 senedir olmuyodu.
Kuzu yada dana kemigi kaynatin 1 ay boyunca sadece icine sarimsak ve limon katip icin sade icemezseniz her yemege katın biz sadece ictik gzl tadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…