Hamilelik için hormon testim

aktuyybss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
78
13
3
24
yaklaşık 4 aydır gebelik istiyorum ama doktor ultrasonla baktı bir problem görmedi hormon testi yaptırdım bakabilir misiniz sabırsızım biraz
Lh 3,26
Prolaktin 6,88
Tsh 0,72

bana lütfen yardım edin psikolojim vok bozuldu. 6 ekim benim adet günümdü o ay adetimi oldum ve yumurtlama günüm ayın 22 siydi ama net doğru gostermeyebilir yani 2 gün önce 2 gün sonra gibi 23 ekim ve 26 ekim arası ilişki yaşadım 23 ve 24 ü korunmadik ama içe boşalma olmadı 24 ü aksam korunmaya başladık 25 ı ella içtim 26 si da aynı şekilde korunduk . Beklenen adet tarihim ayın 6 siydi ve bu zamana kadar genelde 1 2 gün değişiklik olurdu kasım ayında 7 günlük bir gecikmeyle bitki çayı vs. İçerek ayın 13 ü adet oldum ilk gün kahve rengi leke geldi diğer gün normal adet oldum ve bitti aralık ayin da grip oldum ve bir serum takıldım ama çok yakan hayatımda ilk defa kullandığım garip bir serumdu grip içinde verilen ilaçlardan belki 4 tane icmisimdir onun haricinde de vücut dokulmeleri yaşadım bu geçirmiş olduğum griple alakalı olabilir vücudum dökmeye başladı onun içinde bir iğne vuruldum ve 1 aylık bir ilac verildi bu olaylar da aralık ayında adetimden 1 yada 2 hafta önce oldu aralık ayı beklenen adetim 13 üydü herhangi bir şey yapmadım bitki çayı vs icmedim adetim kendi 18 in de geldi adet ağrısı yaşadım ama hastaneye gideceğim için hemen ilaç içtim ve agrım az oldu kanamam tamamen normaldi sonrasında test yaptım negatif 2. test bulanık içini açtığım da net pozitif ama c kontrol çizgisi olması gereken renkten farklıydı bir testt daha yaptım ilk idrarla o negatif çıktı sonra da test yapmadım bu ay da beklenen adet tarihim 17 siydi 16 sında adet oldum bu tamamen normal adet öncesi kramp yaşadım ve sivilce de oldu yüzümde her zaman olduğu gibi adetimden bir gün önce şiddetli göğüs agrım da oldu sonrasında sabah uyandım her zaman olan şekilde yatakda hareket ederken adet olduğumu hissettim içimden bir şey aktı kalktığımda da aynısı oldu sonra lavabo falan her şey normal yatağıma geldim sıcak su nane içtim agrım gelmeye başladı yaklaşık 40 dakika agrım oldu ağrı cok olduğu zamanlarda kusmam oluyorodu onu da yaşadım sonra pedimi değiştim kanamam normaldi 2. ped çok degildj ama yinede vardı çiş yaparken pıhtı şeklinde kan geliyordu bunlarda normal ama 2. gün adetim bitmiş gibiydi ama yinede bir şeyler vardı 3. gün ben silmedigim sürece kan bulasmiyodu ve bugünde neredeyse hiç gelmedi bunların hepsi Ella ile alakalı olabilir mi artık normal düzenine devam etmeli miyim adetlerimize parçalı pıhtı şekilde oldu sadece bu ay az sürdü

Bazı dönemlerde kanama böyle olur gayet normal, kullandığın ilaçlar ve serum çok etkiliyor

Yani elllanın etkisi devam ediyor olabilir mi kesin öyle bir durum değildir değil mi öyle bir şey olsa adet gormezdim sanırım ve ağrılı sürdü kanamam sadece günü çok azaldı 3 ay etkisinin devam etmesi sizce normal mi diğer aylarda kanama normaldi günler uyusmuyordu bu ay günler normale döndü ama kanamam azaldı inanın çok psikolojim bozuldu

Hiç kullanmadım bilmiyorum fakat böyle ağır ilaçların vücuda etkisi uzun süre devam ediyor, herkesin vücuda etkisi farklı senin de yavaş yavaş düzeliyor vücudun adaçayı iç rahim temizliyor benim üç aydır adetim 5 gün gecikiyordu şu anda düzeldi

Bir de canım buradan okudum kadarıyla o ilaca bir süre sonra vücut bağışıklık kazanıyor ve bir çok kişi böyle istenmeyen gebelik yaşıyor dikkat et

Bir de canım buradan okudum kadarıyla o ilaca bir süre sonra vücut bağışıklık kazanıyor ve bir çok kişi böyle istenmeyen gebelik yaşıyor dikkat et
İlacı ilk defa kullandım zannetmiyorum benim ki sanırım biraz takıntı çok teşekkür ederim bu arada seninde gönlünce olur her şey inşallah

Bir şey daha sorucam kusura bakmayın lütfen rahatsız ediyorum ben düzenli ilişki yaşamıyorum en son Ekim'de yaşadım anlattığım gibi hamile olsam adet gormezdim diye düşünüyorum yada hamilelik öyle hemen olan bir şey mi

Bazı insanlar hemen kalıyor bazıları da benim gibi tek ilişkiden de olabilir ama sen zaten adet görmüşsün test yapmışsın çıkardı emin ol için rahat olsun bazı insanlar âdet görüyor hamileyken ama sen göğüslerinden anlarsın belirti verirdi bence ama için rahat etsin istiyorsun özel hastaneler 400 e yapıyor test gün içinde git yaptır

Öylw bir imkanım şuan yok küçük bir yerde yaşıyorum malesef gögüslerim sadece adet öncesi ağrıyodu kafaya takmaya başladıktan sonra vücudum tepkiler vermeye başladı ilk 2 ay hiç düşünmemiştim sizce ben mi abartıyorum acaba

Sen psikolojik olarak belirti yaratıyorsun bence kendine bende her adet öncesi bebek istediğim için belirti yaşıyorum kanı gördüm an geçiyor bir tane daha test al yap zaten emin ol çıkar zaten adet görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…