Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapiyorum ama yinede akiyor herkeste böylemi yoksa sadce bendemi boyleIliskiden sonra hiç kalkmadan yastık koy belinin altına ve ayaklarını duvara yatak başına daya
Herkeste böyle.Öyle yapiyorum ama yinede akiyor herkeste böylemi yoksa sadce bendemi boyle
Tamam sagolunHerkeste böyle.
Herkeste öle ama aksada kalkmaÖyle yapiyorum ama yinede akiyor herkeste böylemi yoksa sadce bendemi boyle
Öyle yapiyorum ama yinede akiyor herkeste böylemi yoksa sadce bendemi boyle
Tamam bakalım bide öyle deniyim :)Ilişki sırasında yastık olursa kalçanın altında, birde bacak omuza pozisyonu akmasını engelliyor. Hemen çıkmazsa eşin eskisi kadar akmayacaktır. Tabi bacakları dikmeyi unutma :) kalkarsa anında dışarı çıkıyorlar.
Tamam :)Herkeste öle ama aksada kalkma
Ya aslında eşimde biraz takıyor bunu neden akiyor acaba diye :)Eşime buna benzer taktikler olduğundan şaka yollu bahsettiğimde "insanın bütün hevesi kaçar, o ne öyle" şeklinde bir yorumu olmuştu. Eşinizin huyuna suyana göre karar verin derim. Belki birkaç sperm fazla gidecek diye ilişkinizin tadını kaçırıp göreve çevirmemeye çalışın... Şu hareketli düzgün morfolojili spermlerin hemen hepsi zaten birkaç dk içinde yolunu buluyormuş. Geriye akan sıvıda çok az sperm kalıyor, kalanlar da zaten hedefe hiç ulaşamayacak olan tembeller oluyormuşStrese gerek yok yani
Teşekkür ederim ya gerçekten ıyi anlatmışsınız kafama çok taktım bunuDışarıya giden zaten sıvı ve içinde ölü spermlerin bulunduğu kısım.
Yumurtayı dölleyecek olan sağlıklı güçlü ve uzun süre yaşayan tek bir sperm olacak
Uygun spermler boşalma sırasında açık olan rahim ağzından hızlıca yüzüyolar
Kimi uzmanlar ayaklarını kaldırmayı vs bile gereksiz buluyorlar