Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testi de yaptım o da aynı şekilde ama belirtilerim çok yani ben anlamadım hiçbir şeyAdet 1 hafta gecikince normal kaset testler en doğru sonucu o zaman veriyor ama erken gebelik testiyle sonuç alırsınız. Ben 2 gün kala erken gebelikte silik çizgi gördüm tam adet günümde normal kaset testle gölge kadar silik çıkmıştı. Kaset testler gecikmeden sonra daha doğru sonuç verir
İnan o kadar yanıltıyor ki vücudumuz bizi bende seninle aynı durumdayım. Kasıkta batma hissi bel sırt ağrısı akıntıda artış sağ tarafta sanki şişlik varmış gibi bastırınca ağrı yapıyor ama beklemekten başka çare yok inşallah hamileyizdirErken gebelik testi de yaptım o da aynı şekilde ama belirtilerim çok yani ben anlamadım hiçbir şey
İnşallah ya aynen dediğin gibi artık perşembe gününe kadar strese devamİnan o kadar yanıltıyor ki vücudumuz bizi bende seninle aynı durumdayım. Kasıkta batma hissi bel sırt ağrısı akıntıda artış sağ tarafta sanki şişlik varmış gibi bastırınca ağrı yapıyor ama beklemekten başka çare yok inşallah hamileyizdir
Bir sıkıntı yoktur inşallah diğer gebeliğinde?Senin iyi perşembe benim daha 17 gün vsr şimdi sana çok erken diyeceksin ama diğer gebelikte de bu kadar erken belirti vermişti ondan şüphe ve heyecan yapıyorum. Sonu aynı olmaz inşallah diğer gebeliğimle
Düşük yaptım maalesef tatlım 2 ay olduBir sıkıntı yoktur inşallah diğer gebeliğinde?
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bu ay hayırlı olurDüşük yaptım maalesef tatlım 2 ay oldu
Teşekkür ederim hayırlısı buymuş demekki Rabbim yanına aldı miniğimi inşallah dualarını bekliyorum bende sana bol bol dua ederimÇok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bu ay hayırlı olur
Ayni belirtilerle hamile oldugumu ogrendim. Benimde sol kasigimdaydi sadeceMerhaba en son adetim 2 Mart yumurtlama günümse 23 biz adetten sonra her günü değerlendirdik ilk deneme bu hamilelik için. Yumurtlama gününden itibaren bazı belirtiler yaşıyorum karnım sertleşmeye başlamıştı şimdi daha net hissediliyor o sertlik perşembe de adet günüm son 1 haftadır göğüs ucu acıması iftardan sonra yoğun gaz ve 2 gündür de sık idrara çıkma var ve de mide yanması kasıklarımda da elektiriklenme gibi bir şeyler oluyor sağ kasığım özellikle yürürken bile batma yapıyor ben 2 gün önce test yaptığımda negatif çıktı bu belirtileri yaşayıp daha sonradan pozitif gören var mı acaba?
dualarım seninle canım çok dua edeceğimTeşekkür ederim hayırlısı buymuş demekki Rabbim yanına aldı miniğimi inşallah dualarını bekliyorum bende sana bol bol dua ederim
gerçekten mi çok sevindim ben de negatif çıkmasından ikilemde kalmıştım ama biliyorum insan hisseder heralde orada bir şey var yani bir doluluk hissi bir sertlik siz de yaşadınız mı bu durumu?Ayni belirtilerle hamile oldugumu ogrendim. Benimde sol kasigimdaydi sadece
Evet insan gercekten hissediyorgerçekten mi çok sevindim ben de negatif çıkmasından ikilemde kalmıştım ama biliyorum insan hisseder heralde orada bir şey var yani bir doluluk hissi bir sertlik siz de yaşadınız mı bu durumu?
Yaa çok mutlu oldumEvet insan gercekten hissediyor
Çok geçmiş olsunDüşük yaptım maalesef tatlım 2 ay oldu
Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah bu karın sertleşmesini hiçbir yerde okumadım belirti olarak diyorum Allah Allah bende mi bir sıkıntı var ama bariz sert orası yani şiş gibi geliyor bazenBenimde günüm geçti bugün kan verdim aşırı gaz karın da sertleşme iştahsızlık baş dönmesi uyku hali yorgunluk..ve batma kasik ağrısı..
Allah razı olsun canim inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Sizin için de öyle olsun inşallah Evet bende de o durum var sis ve sert sanki içinde koca kaya varGüzel haberlerinizi bekliyorum inşallah bu karın sertleşmesini hiçbir yerde okumadım belirti olarak diyorum Allah Allah bende mi bir sıkıntı var ama bariz sert orası yani şiş gibi geliyor bazen
Amin inşallah bacaklarım ve belim de çok ağrıyor sizde de o var mıAllah razı olsun canim inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Sizin için de öyle olsun inşallah Evet bende de o durum var sis ve sert sanki içinde koca kaya var