• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanim hanim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
63
6
6
21
İyi günler herkese.
Sekiz aydır çocuk bekliyorum. Her ay düzenli olur adet günlerim fakat geçen ay bir-iki gün öncesinde oldu. Bu ay ise adet günüme üç gün varken yani perşembe günü hafif sırt ve bacak ağrım oldu hemen geçti uzamadı. Sabahında ise yani adet günüme iki gün kala, dün çok az leke gibi kanama oldu. Çok az oldu ve devam etmedi bir daha. Dünden beridir bekliyorum olacak diye ama ne ağrım var ne de kanama. Beyaz akıntı bile var diyebilirim. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba, ne yapmam gerek bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa dönüş sağlarsa çok sevinirim?

İyi günler herkese.
Sekiz aydır çocuk bekliyorum. Her ay düzenli olur adet günlerim fakat geçen ay bir-iki gün öncesinde oldu. Bu ay ise adet günüme üç gün varken yani perşembe günü hafif sırt ve bacak ağrım oldu hemen geçti uzamadı. Sabahında ise yani adet günüme iki gün kala, dün çok az leke gibi kanama oldu. Çok az oldu ve devam etmedi bir daha. Dünden beridir bekliyorum olacak diye ama ne ağrım var ne de kanama. Beyaz akıntı bile var diyebilirim. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba, ne yapmam gerek bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa dönüş sağlarsa çok sevinirim?
Biz burda ne desek boş gebelik testi yaptınız mı veya kan verseniz dogru sonucu alırsınız

Biz burda ne desek boş gebelik testi yaptınız mı veya kan verseniz dogru sonucu alırsınız
Hayır, henüz gebelik testi için erken olur dedim. Ayrıca ben adet oldum kanısındaydım bu saate kadar. Ama hâla gelmeyince olabilir mi diye düşündüm. Çok istiyorum, hayırlısıyla tutmuş olsa..

Umutlandırmak gibi olmasın ama yerleşme kanaması olabilir. En iyisi adetinizi beklemek. Sonrasında hemen test yapmalısınız.

İyi günler herkese.
Anlattığınıza göre yerleşme kanaması olabilir bence bir kaç gün bekleyip adetiniz devam etmezse test yapın🌸

Ben 3 gün kahverengi leke gördüm arkasından süt beyazı akıntı geldi bata 1 gün vardı erken gebelik test yapmıştım pozitif çıkmıştı canım bence sende yap

Ben 3 gün kahverengi leke gördüm arkasından süt beyazı akıntı geldi bata 1 gün vardı erken gebelik test yapmıştım pozitif çıkmıştı canım bence sende yap
o günden sonra iki defa daha çok çok az gördüm. Bu gördüğüm de adet zananına denk geliyor. Yerleşme kanaması mı adet mi

Back