Gebeliğe Hazırlık Hamilelik(hsg)sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben korunmadım iyiki de korunmadım erken yumurtlama olmuş ve kalmışım 2 gun sonra 4 bucuk aylık oluyoruz bi sorun olmadı ❤️

Ben korunmadım iyiki de korunmadım erken yumurtlama olmuş ve kalmışım 2 gun sonra 4 bucuk aylık oluyoruz bi sorun olmadı ❤️
Ayy ne güzel 😍 benim için de dua eder misin dualarınız kabul olurmuş hamile bayanın bende anne olurum inşallah 🙏

Yok be arkadaşım ilk 3 ay önemli dedi doktorum 3 aya olur dedi bir sorun yoktu zaten filmdede onaylamış olduk sorun olmadigini ama kalmadım aradan bir buçuk yıl geçti hala yok bir şey
Özel değilse kime gittiniz peki siz burada ben araştırmada tedavi oldum burada orduda.

Merhabalar ben çok yoğun ve yorucu dönemden geçtim. Çook şükür şuan biraz daha iyiyim Eşimde benimde birşeyimiz olmadığı halde bebişimiz olmadı 3 yıldır tek yaptırmadığım hsg rahim içi filmi kalmıştı onu da yaptırdım bugun temiz çıktı yaradana şükür herşeyim. Size merak edip tanışmak istediğim ilk ay korun dedi sonra 2 ay dene olmazsa gel dedi doktorum rahim sağlıklı gebelik için rahim içi filmim sonrası benim merak ettiğim ilk aylar yüksek ise bu ay korunmam saçma geldi. Tabi ki şimdi doktorumun dediğini es geçmiyorum :) korunmayıp devam edip hamiş kalan var mı acaba hiçbir sıkıntı olmadan onu da merak ediyorum. Lütfen aynı dertten olan derdi geçirmiş olanlar umudumsunuz güzel şeyler diyin bana 🙏😊
Ben korunmadim doktorum da korun korunka bişey demedi 2 gün ilişki olmasın zaten kanama gekir dedi dediği gibide oldu. İlk ay beklemiyordum ama hamile kaldım.

Yarın bende rahim filmi çektireceğim Benim doktorumda korunmayın ve değerlendirin hemen ilk ay gebelik Şansı yüksek oluyor dedi inşaAllah vesile olurda nasip olur

Benim sağ tüpüm kapalıydı hsg den 4 ay sonra hamile kaldım ama nasip olmadı dilerim sana nasip etsin Rabbim önce karnına sonra kucağına 😊

Yarın bende rahim filmi çektireceğim Benim doktorumda korunmayın ve değerlendirin hemen ilk ay gebelik Şansı yüksek oluyor dedi inşaAllah vesile olurda nasip olur
İnşallah isteyen herkese. Umarım temiz çıkar herşeyiniz Allah yar ve yardımcınız olsun 😊😉

Kurtajdan bi ay sonr tekrar hamile kaldım onunda kalbi durdu 6 ay dinlenmedeydim 2 aydır deniyoruz henüz birşey yok bakalım nasip bi kızım var 5 yaşında 2.yi olsun istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊

Kurtajdan bi ay sonr tekrar hamile kaldım onunda kalbi durdu 6 ay dinlenmedeydim 2 aydır deniyoruz henüz birşey yok bakalım nasip bi kızım var 5 yaşında 2.yi olsun istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊
Amin kelebek3435 kelebek3435 Allah isterse herşey oluyor istemezse naparsak yapalım nafile 😉

Ben de ilk hsg mi 6 ay once cektim temiz cikti bebek olmadi sonra yumurta rezevlerimin azaldigini soylediler hic sorun yokken bebek olmuyodu gecen hafta hastaneye gittik ben de yine hsg istediler bir saat once cektik somucu nasil bilmiyom bekliyecem adet günüme kadar o zaman gisecegiz eger yumurtam varsa hsg temiz ise tup bebege baslayacagiz inşalalh

X