Benim bir sorun olacak sorabilir miyimMerhaba seve seve yanıt vereceğim hepsine
1-23
2-17 aralık
3-duzenli olmadigimdan bilmiyordum
4-Hayır yapmadım
5-
6- hayır
7-pko vardı 55 kilo oldugum halde kilo alırsam çocuk sahibi olamayacagim söylendi
8-Hayır yaşamadım
9-2ay
10-hic bir şeye dikkat etmedim hatta o ay evimi taşıdım ocak ayında buz gibi suyla evi yıkadım asla beklemiyordum bu ay olmaz diyordum
11-göguslerim dolgunlasti sutyen takamaz hale geldim ve ara ara kasik batmam oluyordu
12- piki bilmiyorum ama sat 17 aralıkti 14 ocakta çift çizgiyi gördüm
13-15 ocakta test yaptım değerim 100 çıkmıştı
Başka merak ettiğiniz bisey varsa sorabilirsiniz
Tabiki ne demekBenim bir sorun olacak sorabilir miyim
Bu ay yumurtlamadan sonra hafif hafifi kasık ağrım oluyordu 2 gün önce kötü olunca sağlık ocağına gittik gebelik mi diye hemde kansızlık varmıdır diye kan tahlili istedi doktor kan sonuçlarım normal gebelik de yok ama Bata daha 1 hafta var bu ağrılar bata 2 hafta kala arttı sol Kasığımda bıçak saplar gibi ağrılar oluyor ve sık idrar çıkıyorum Henüz 3 aylık evliyim ilk ay vajinismusla uğraştım yendim çok şükür ben bugün tekrar sağlık ocağına gittim eşimle belirtileri anlattım acaba dedin enfeksiyon mudur sizce diye sordum bakmadan direkt ilaç verdi açıkcası kullanmak istemiyorum sonuçta sorunu bilmiyoruz sizce kadın doğuma gitmeliyim yoksa Bat ımı beklemeliyim
Arkadaşlar merhaba,
Bu sayfada amacımız hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımıza yol gösterici ve umut olabilmek. Bu süreçte hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın kafasında bir çok soru oluyor, bu soruları cevaplayarak arkadaşlarımızla hikayenizi paylaşmak ister misiniz ?
Sorularımız aşağıdaki şekildedir, KOPYALA-YAPIŞTIR yaparak karşılarına cevaplarınızı yazabilirsinizTüm hamile arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz
1-YAŞINIZ KAÇTIR ?--->
2-SAT TARİHİNİZ NEYDİ? --->
3-BAT TARİHİNİZ NEYDİ?--->
4-OVÜLASYON TAKİBİ YAPTINIZ MI?
5-PİK TARİHİNİZ NEYDİ? --->
6-REGLİNİZ DÜZENLİ MİYDİ? --->
7-PKO YA DA BAŞKA BİR RAHATSIZLIK VAR MIYDI? --->
8-KİMYASAL,DÜŞÜK,DIŞ GEBELİK HİKAYENİZ VAR MIYDI? --->
9-KAÇ AY SONUCUNDA HAMİLE KALDINIZ? --->
10-HAMİLE KALDIĞINIZ AY ÖZELLİKLE DİKKAT ETTİĞİNİZ YA DA KULLANDIĞINIZ BİR ŞEY OLDU MU? --->
11-BELİRTİ YAŞADINIZ MI? --->
12-ÇİFT ÇİZGİYİ PİKTEN KAÇ GÜN SONRA GÖRDÜNÜZ? --->
13-BETA-HCG NE ZAMAN BAKILDI VE KAÇ İLE ÖĞRENDİNİZ ? --->
NOT: Kızlar soruları mesajı alıntılayarak ya da kopyalayıp karşısına cevap yazarak yanıtlamanızı rica ederimsayfa ilerledikçe sorular yukarda kalacağı için başa dönmek gerekecek yoksa
Canım git mutlaka kadın doğuma ve hamile olmadığından emin olana kadar ilaç kullanmaBu ay yumurtlamadan sonra hafif hafifi kasık ağrım oluyordu 2 gün önce kötü olunca sağlık ocağına gittik gebelik mi diye hemde kansızlık varmıdır diye kan tahlili istedi doktor kan sonuçlarım normal gebelik de yok ama Bata daha 1 hafta var bu ağrılar bata 2 hafta kala arttı sol Kasığımda bıçak saplar gibi ağrılar oluyor ve sık idrar çıkıyorum Henüz 3 aylık evliyim ilk ay vajinismusla uğraştım yendim çok şükür ben bugün tekrar sağlık ocağına gittim eşimle belirtileri anlattım acaba dedin enfeksiyon mudur sizce diye sordum bakmadan direkt ilaç verdi açıkcası kullanmak istemiyorum sonuçta sorunu bilmiyoruz sizce kadın doğuma gitmeliyim yoksa Bat ımı beklemeliyim
Batı bekleyip mi gideyim canımCanım git mutlaka kadın doğuma ve hamile olmadığından emin olana kadar ilaç kullanma
Evet eğer adet olmazsan gidersin ama adet olana kadar ilaç kullanmaBatı bekleyip mi gideyim canım
Merhaba canim. Oncelikle umarim isteyen hakeden herkese allah anne olmayi nasip eder
1-YAŞINIZ KAÇTIR ?---> 29
2-SAT TARİHİNİZ NEYDİ? ---> 28 Mart
3-BAT TARİHİNİZ NEYDİ?--->26 Nisan
4-OVÜLASYON TAKİBİ YAPTINIZ MI? Evet
5-PİK TARİHİNİZ NEYDİ? ---> 9-10 Nisan
6-REGLİNİZ DÜZENLİ MİYDİ? ---> Evet
7-PKO YA DA BAŞKA BİR RAHATSIZLIK VAR MIYDI? ---> Hayir
8-KİMYASAL,DÜŞÜK,DIŞ GEBELİK HİKAYENİZ VAR MIYDI? ---> Subat ayinda 1 kimyasal gebelik yasadim.
9-KAÇ AY SONUCUNDA HAMİLE KALDINIZ? ---> Kimyasali saymazsak yaklasik 1 yil sonra
10-HAMİLE KALDIĞINIZ AY ÖZELLİKLE DİKKAT ETTİĞİNİZ YA DA KULLANDIĞINIZ BİR ŞEY OLDU MU? ---> Folik asit ve bebek asprini iciyordum.
11-BELİRTİ YAŞADINIZ MI? ---> Sol kasigimda yumurtlamadan 5-6 gun sonra agrilar baslamistir.
12-ÇİFT ÇİZGİYİ PİKTEN KAÇ GÜN SONRA GÖRDÜNÜZ? ---> Adete 6 gun kala hayalet cizgi gordum ayni gun erken gebelik testi yaptim onda daha belirgindi
13-BETA-HCG NE ZAMAN BAKILDI VE KAÇ İLE ÖĞRENDİNİZ ? ---> İlk betaya adetten 2-3 gun once baktirdim fakat sonuclarim sanirim kybolmus cikmadi. Daha sonra 4+2 de baktirdim 2298di sonuc.
Tamam canım çok teşekkür ederimmEvet eğer adet olmazsan gidersin ama adet olana kadar ilaç kullanma
1- 27 yaşındayımArkadaşlar merhaba,
Bu sayfada amacımız hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımıza yol gösterici ve umut olabilmek. Bu süreçte hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın kafasında bir çok soru oluyor, bu soruları cevaplayarak arkadaşlarımızla hikayenizi paylaşmak ister misiniz ?
Sorularımız aşağıdaki şekildedir, KOPYALA-YAPIŞTIR yaparak karşılarına cevaplarınızı yazabilirsinizTüm hamile arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz
1-YAŞINIZ KAÇTIR ?--->
10-HAMİLE KALDIĞINIZ AY ÖZELLİKLE DİKKAT ETTİĞİNİZ YA DA KULLANDIĞINIZ BİR ŞEY OLDU MU? --->
NOT: Kızlar soruları mesajı alıntılayarak ya da kopyalayıp karşısına cevap yazarak yanıtlamanızı rica ederimsayfa ilerledikçe sorular yukarda kalacağı için başa dönmek gerekecek yoksa
Ayy Allah izin verirse aynı gün doğuracağız herhaldeMerhaba
1.30yaşımdayım
2.SAT:subat ın 2si
3.BAT:martın 5i
4. Evet ovulasyon takibi yaptım...
5.Pik tarihi: 19subat
6.regl genelde düzenliydi bazen erken veya geç olabiliyor du 1 2 gün kadar
7.hayır bir hastalığım yoktu
8.hayır yasamadım
9.ilk deneme de hamile kaldım (2.bebiş)
Birinci cocugumda 4.ay da hamile kaldım.
10. Hayır bir sey kullanmadım. Her zaman nasılsa öyle idi....
11.belirti olarak gögüs hassasiyetim vardı fakat bu bende her ay olur. Ama sunu söylemeliyim ben o ay tuttugunu garip ama hissettim
12. Çift çizgiyi pikten 10gün sonra gördüm.... 19u pik 29subat çift çizgi....
13. Hcg değeri 47.38çıktı.. 3martta bakıldı ve 2gün ara ile 2kez daha baktırdım...
YARDIMIM DOKUNUR İSE NE MUTLU BANA
Aaa evetAyy Allah izin verirse aynı gün doğuracağız herhalde
Arkadaşlar merhaba,
1-YAŞINIZ KAÇTIR ?--->
1-yaşım 28Arkadaşlar merhaba,
1-YAŞINIZ KAÇTIR ?--->
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?