- 1 Mayıs 2007
- 2.386
- 8
- Konu Sahibi gelincik_01
Benim şuan yaşadığım 2. gebeliğim
Bu bebeğimden 2 ay önce 1 tanede düşük yaptım.
O nedenle bu bebişim pek büyük sevinçle karşılanmadı.
Eylül ayında ilk bebeğimi düşürdüm. Eşimle benim için çok zor bir aydı.
Doktor 1 ay ara vermemizi söyledi. Bizde yapmadık. Kasım ayının5.nde adet olmam gerekiyordu.
Ben adet olmayınca anladım ama yine de içimde acaba diye bir soru işareti vardı. Adetim 8 gün
geçti eşim bekleyelim biraz daha deyip dutuyordu. Adamda hiç heves yok ama ben de test alamıyorum işten çıkana kadar ecz.kapanıyor görümcem almış getirmiş bir gün yaptım testi 2 çizgi anında çıktı. Eşime kayınvalidemlere haber verdim herkesin tavrı tek kelime 'iyi' demek oldu.
Buna en çok sevinen ben, babam ve annem olduk .
Hele kız olduğunu duyunca babam herkesten çok sevindi. Hep der kız evlat evin bereketidir diye.
Canım babacım benim.
Böyle işte bizim hikayemiz.
Bu bebeğimden 2 ay önce 1 tanede düşük yaptım.
O nedenle bu bebişim pek büyük sevinçle karşılanmadı.
Eylül ayında ilk bebeğimi düşürdüm. Eşimle benim için çok zor bir aydı.
Doktor 1 ay ara vermemizi söyledi. Bizde yapmadık. Kasım ayının5.nde adet olmam gerekiyordu.
Ben adet olmayınca anladım ama yine de içimde acaba diye bir soru işareti vardı. Adetim 8 gün
geçti eşim bekleyelim biraz daha deyip dutuyordu. Adamda hiç heves yok ama ben de test alamıyorum işten çıkana kadar ecz.kapanıyor görümcem almış getirmiş bir gün yaptım testi 2 çizgi anında çıktı. Eşime kayınvalidemlere haber verdim herkesin tavrı tek kelime 'iyi' demek oldu.
Buna en çok sevinen ben, babam ve annem olduk .
Hele kız olduğunu duyunca babam herkesten çok sevindi. Hep der kız evlat evin bereketidir diye.
Canım babacım benim.
Böyle işte bizim hikayemiz.