- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
- Konu Sahibi gelincik_01
Kızlar hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz. öğrendiğinizde neler yaptınız. eşinize nasıl haber verdiniz.. o özell anlarınızı paylaşırmısınızzz....:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir gece yakın arkadaşım ve eşi bize gelmişti konu çocuklardan açıldı öyle bir konuşup etkilediler ki bizi o an bebiş yapmaya karar verdik ve o gece denedik ertesi gün tekrar erken olduğunu düşünüp bir daha denemedik ama oğluşum fırsat bulur bulmaz annesini bulmuş daha günüm gelmeden kendimde değişiklikler tuhaf kasık ağrıları hissetmeye başladım ve o an emindim hamile olduğuma adetim gecikmediği halde kan testi yaptırdım ve sonuç pozitifti,her ne kadar emin olsa da insan bunun kesin olduğunu duyduğu an şokta geziyor bir süre,kendime gelemedim,inanamadım saatler sonra eşimi arayıp telefonda hbr verdim o da şaşkındı beklediğim tepkiyi vermedi ama şuan ikimizde bir an önce oğlumuzu kucaklamayı bekliyoruz
merhaba kızlar
biz mayısta evlendik.çocuk istiyorduk aslında ama sigara içtiğim için bir türlü cesaret edemiyorduk.birkaç kere bırakır gibi oldum ama yok başaramadım.sonra bir gün bi akrabanın evine gittik.kız yeni doğum yapmıştı.kız 1989 luydu.ben 83 lüyüm.bebek çok tatlı.çok imrendim.bi sigara yüzünden mahrum kalmak istemiyorum dedim ve eşime bugün sigarayı bırakıyorum.korunmayıda bırakalım.belki bugün belki 1 ay belki 1 sene sonra hamile kalırım zamanı önemli değil,ama o güne kadar içmicem dedim.anlaştık.3gün korunmadık ve ben 3 gün dayanabildim.sonra tekrar korunduk tabi ama iş işten geçmiş.evde test yaptık negatif çıktı.daha doğrusu 2. çizgi çok hafif çıktı.biz negatif olarak algıladık.halbuki netten okudum 2.çizginin koyu yada açık olması farketmezmiş.sonuç pozitif olurmuş.aradan 5 gün daha geçti hala adet olmadım doktora gittim.sonuç 1,2 saatte çıkar dediler.oyüzden eşim beni bırakıp işe gitti.beni çağırıp sonuç pozitif dediler.şok oldum ama çok sevindim.eşimin yanına gittim hemen.noldu dedi.bişey çıkmadı dedim.sonuç pozitifmiş dedim.bana o kadar güzel baktıki,hiç gözümün önünden gitmiyor.hemen sarılıp,kucakladı beni.bebişimizi 1 kasımda öğrendik.dünyalar bizim oldu.ve o günden beri hiç sigara içmedim...şimdi bu filmin mutlu sonla bitmesini bekliyoruz.oğluşumuzu kucağımıza alacağımız günü :)
canım sağol.anne olmak kolay değil.kimileri yıllarca uğraşıyorda olamıyor.kurban olduğum allah'ım bunu bize nasip ettiyse bizimde görevimizi yapmamız gerekir.inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımızaayerbacığım valla seni tebrikk ediyorumm. şimdiden duyarlı bi anne oldunn..a.s.a.s.
canım sağol.anne olmak kolay değil.kimileri yıllarca uğraşıyorda olamıyor.kurban olduğum allah'ım bunu bize nasip ettiyse bizimde görevimizi yapmamız gerekir.inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza