benim büyüdü hatta 2 aylık hamileyken 80di,85 beden oldu.şimdi 3 buçuk aylık hamileyim.daha fazla büyümesinden korkuyorum.bilen varsa lütfen cevap versin,daha büyür mü?
emzirmek göğüsü bozuyor. göğüs masaj kemerine göğüs büyütücü yağlar sürerek eski haline dönebilir.
tabi göğüs büyütücü besin takviyeleri de lazım, hurma, maydanoz, çekirdekli kara kuru üzüm gibi.
geçmişi okumadım ama ben hamilelikten önce 75 büyük geliyodu okadar küçüktü yani hamileliğimi öğrendikten sadece 2 hafta sonraa birden göğüslerim şişti çatladıı ve 95 olduu çocuğu göğüslerimden doğurcam sandımmmneyse şimdii 90 artık emmiyo zaten kızm 20 aylık biraz küçülseler iyi olcakk
bende 5.5 aylık hamıleyım..hamılelıgımın 3 .ayından ıtıbaren buyumeye basladı..daha evvel 75 bıle doldurmuyordu..dun camasırcıdan 85 beden aldım..daha da buyuyecegını bılıyorum ama bu irsı bıraz yanı daha kuculur yada kuculmez bılınmez...ben en azından 75 olmayacagını bılıyorum sımdılık memnunum ..ama bıraz daha buyurse catlamarından endıselıyım ..catlakların hıc bır tedavısı yok cunku..
ay ne güzel yaa ben de bebek çalışmaları içersindeyim inşallah bu söylediklerinizi yaşarım benim de minicik minicikler üzülüyorum böyle kalırsa el içinde nasıl çocuk emziririm diye düşünüyorum
valla cnm hamileliğimin yaklaşık 5. ayından sonra göğüslerim büyümeye başladı. dolgun sert ve dikdi:) ve mükemmel bir his vardı. yani eşim dokununca müthiş derecede etkileniyordum. sonra emzirme döneminde süttün dolayı gene büyüklerdi. ve emzirme dönbemi bitti maalesef göğüslerim soldular. şekilleri bozulduyakın birzamanda eşimle bebek düşünüyoruz benimde göğüslerim çok küçük gebeliğin göğüsleri büyüttüğünü söylüyorlar.geçici büyümemi olacak süt bezlerinden dolayı kalıcı mı fikri olan varsa lütfen ilgilenin .teşekkürler şimdiden herkeseolumunekankayizsmile