merhaba ben mayısın 17 yada 18 gibi regli oldum daha sonra nişanlimla sürtünme yoluyla birşeyler oldu vajinamın girişine boşalmış hemen fark ettim sildim temizledim bu olaydan 9 10 gün sonra kan testi verdim sonuç 0.55 çıktı negatif bu ay 14 15 gibi regli olmam lazım gelmedi reglim gecikme var gibi reglime bir iki gün kala idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı regli belirtim yok gibi ufak kasık agrım var gibi hissetmiyorum bile sadece karında şişlik var bende hep regli öncesinde kasık agrısı çok olurdu şuan yok deliricem akıntı var sizce ne olabilir .
merhaba ben mayısın 17 yada 18 gibi regli oldum daha sonra nişanlimla sürtünme yoluyla birşeyler oldu vajinamın girişine boşalmış birde eliyle dağıttı her tarafına iç kısıma falan hemen fark ettim sildim temizledim bu olaydan 9 10 gün sonra kan testi verdim sonuç 0.55 çıktı negatif bu ay 14 15 gibi regli olmam lazım gelmedi reglim gecikme var gibi reglime bir iki gün kala idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı regli belirtim yok gibi ufak kasık agrım var gibi hissetmiyorum bile sadece karında şişlik var bende hep regli öncesinde kasık agrısı çok olurdu şuan yok deliricem akıntı var sizce ne olabilir lütfen saçma sapan yorum yapmayın akıl vermeyin bir hata oldu fikirlerinizi belirtin