Canim öncelikle Bende Diğer Arkadaşlar Gibi Bu Durumu Kafana Takmaman Gerektiğini Söyleyerek Başlamak Istiyorum.çünkü Bende 1 Yil Boyunca çok Yoğun Uğraşlar Sarfetmeme Rağmen Hamile Kalamamiştim.sonra Birden Eşimle Başka Bir Konuya Odaklandik Işletme Fakültesi Mezunuydum Ve Kpssyi Hedeflemiştim.kitabimi Aldiktan Bir Ay Sonra Hamile Kaldim.ama Eskisi Gibi öyle Yatmalar,popomun Altinda Yastikla Beklemeler Falan Yoktu.hemen Tuvalete Koşuyordum:)bir Ay Sonra Hamile Olduğumu öğrendiğimde Inanamamiştim.yani Anlayacağin Stres çok önemli Bir Faktör.şöyle Düşün Rabbim Sonuçta Senin Kaderinede Anne Olmayi Yazmişsa Ki Inşallah öyledir Aksini Düşünme Sakin,er Geç Olacaksin.sadece Dua Et Ve Tevekküllü Ol.rabbim Sen Ve Senin Gibi Bu özlemi Duyan Herkesin Sesine Sizin Için En Hayirli Zamanda Cvp Verecektir Inşallah.anne Olacağina Tereddütsüz Inan Ama Zaman Konusunda Acelecilik Yapma.bizler Içinde Dua Et Canim .bu Arada Bende 3,5 Aylik Hamileyim.bende Senin Gibi Zamaninda Bu Sitede Kendimce Belirtiler Bulmaya çalişmadim Değil.ama Sonuçta Hiç Bir Belirtiyi Yaşamadim.tek Belirti Adet Gecikmesiyle Yaptiğim Testteki 2. çizgi Idi:)yani Ne Göğüs şişmesi Ne Mide Bulantisi Ne Kasik Ağrisi Nede Akinti.hiç Birisini Hala Yaşamadim. Bu Ay Sadece Biraz Göğüslerim şişti Ve Uçlari Koyulaşti O Kadar.o Yüzden Sende Bulari Kafana Takma Derim.herkesin Hamileliği Kendisine özel Oluyor çünkü.kib Canim.dilerim Rabbim Duani Yakin Zamanda Kabul Eder.