• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Fotograflari

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Merhaba. Epeydir şifremi unuttuğum için sizleri uzaktan izliyordum Bu bölüm benim kendi dertlerimden uzaklaşmak için limanım gibi...Bu gece benim de bir derdim var. Aslında derdim çoktur hangisine yanayım kıvamında bir hayatım var ama ben bu gecekini uzatmadan konuya gireyim. Ben oğluma hamileyken boydan fotoğraf çekilmeyi hiç akıl edememisim.Bi tane var ordada duruşum hiç içime sinmedi.Fotoğraflari bastiracagim gün pc de göz atarken kafama dank etti. 9 ay boyunca deli deli selfieler cekmisim. Nasıl bi kafadaymisim ki acaba...Bugün kendine cok kızıp ağlamaklı oldum.Siz ciciler giyip bol bol boydan çekilin olur mu...

Sizi cook iyi anliyorum, benim hamileligim erken sonlandigi icin karnim koooooosss kocamanken fotolarim yok, icimde bir derttir ozenti istektir bu. 20 haftalikken 1 fotom 26 haftalikken 1 fotom ve oglusumun 16 ve 20 haftalik ultrason fotolarim var, bu kadar yani baska yok.

Merhaba. Epeydir şifremi unuttuğum için sizleri uzaktan izliyordum Bu bölüm benim kendi dertlerimden uzaklaşmak için limanım gibi...Bu gece benim de bir derdim var. Aslında derdim çoktur hangisine yanayım kıvamında bir hayatım var ama ben bu gecekini uzatmadan konuya gireyim. Ben oğluma hamileyken boydan fotoğraf çekilmeyi hiç akıl edememisim.Bi tane var ordada duruşum hiç içime sinmedi.Fotoğraflari bastiracagim gün pc de göz atarken kafama dank etti. 9 ay boyunca deli deli selfieler cekmisim. Nasıl bi kafadaymisim ki acaba...Bugün kendine cok kızıp ağlamaklı oldum.Siz ciciler giyip bol bol boydan çekilin olur mu...
bence bişi kaybetmedin canım :) inan önemli değil şahsen ben sosyal medyalarda hamile karnı görmekten o kadar sıkıldım ki... bence üzülme :)

Bende unutuyorum cekinmeyi. Sonra dank ediyo bir sürü video foto cekiyorum. Olsun artık baska bebeginiz olursa her gün cekinirsinşz hamileliginizde

Derdim coktur falan deyince ciddi birşey gelecek sandim ya.
Hamilelik hormanlari galiba yoksa gecenin bu vakti bunu dert etmiş aglamakli olmuş olamazsiniz umarım. Allahim bana da şu basit dertlerden versen kurban olduğum

Hamileliğimde fukara, fusfukara zamanlarımızdı. Kocamın deyimiyle lastik yiyorduk :KK45: Velhasıl ne hamilelik nazım oldu, ne bir tane fotoğrafım. Çok merak ederim nasıldım acaba o zamanlar, üzerinden yedi sene geçti. Şimdi üzüldüm yine sen söyleyince. İkinci de her anımını geze toza ,çekeceğim inşallah.

Bende cekinmedim boydan hiç fotoğrafım yok sadece doğuma gitmeden önce fotoğrafçı gelmisti yatakta yatarken kocaman göbekli bir fotom var oda şimdi yazarken aklıma geldi:) oğluma bakıp bakıp mutlu oluyorum hic aklıma gelmiyor takılmayın o yüzden

Hamileliğimde fukara, fusfukara zamanlarımızdı. Kocamın deyimiyle lastik yiyorduk :KK45: Velhasıl ne hamilelik nazım oldu, ne bir tane fotoğrafım. Çok merak ederim nasıldım acaba o zamanlar, üzerinden yedi sene geçti. Şimdi üzüldüm yine sen söyleyince. İkinci de her anımını geze toza ,çekeceğim inşallah.
:) ben de kafama takmazdim, instagramda rüya gibi hamilelik çekimleri gordugumden beri böyle oldu. Eşimde diyor ki ,sanki çocuk büyüdüğünde vay anne sen bana hamileyken nasıl boydan fotoğraf cekilmezsin diyecek sanki :D akillarina bile gelmiyordur sanırım yani insallah sağlık olsun.

Sağlıkla gelsin de, boydan fotom eksik olsun :anneadayı:

Teyzem istediğinde aynadan foto çekip yolladım, onlar var.

Ama internette görüyorum, zannedersin herkes ünlü, medyatik... Herkesi, profesyonel bir elden, bir hamile fotosu çektirme merakı sarmış. Saçma geliyor hepsi ;) özentilik seziyorum.

7 aylik olmama ragmen minicik karnim var hani kilo almisim da hafif göbek yapmisim gibi.. Diyorum soyle kocaman karnim olsaydi da guzel guzel giyinip fotograf cektirseydim. Simdi cektirsem elbise altinda kayboluyor karnım. Son zamanlarimda hamile karnim oluşursa cektiricem icimde kaldı benim de.

Aman ya çekseniz ne olacaktı anlamadım birkaç üyeyi üzen konu olacağını düşünemediniz galiba!Siz sağlıkla kucağınıza almışsınız elinde olmayan sebeplerden hamileliğini sonlandıranlar var bir de öyle düşünün.Dert arayacak konu mu yani?

:) ben de kafama takmazdim, instagramda rüya gibi hamilelik çekimleri gordugumden beri böyle oldu. Eşimde diyor ki ,sanki çocuk büyüdüğünde vay anne sen bana hamileyken nasıl boydan fotoğraf cekilmezsin diyecek sanki :KK70: akillarina bile gelmiyordur sanırım yani insallah sağlık olsun.

Afedersiniz ama günümüzde millet artık tuvaletteyken bile fotoğrafını çekip internete koyacak hale geldi. Bence görmemişlikten başka bir şey değil. Herkes her anını sanki dünyanın en önemli kişisiymiş, diğer insanların görmesi gerekiyormuş gibi paylaşıp duruyor. Onlara bakıp kötü hissetmeyin. En güzel hatıralar en güzel şekliyle sizin zihninizde.

Ssosyal medya da okadar cok resimler görüyorum her pozun bir kac sekli seri seri ayni cekilmis resimler. Artik resimlerin degeri kalmadi nerdeyse önceden kiymetliydi simdi her .okun resmi cekikiyor. Bu tabiiki hamilelik resinleri icin gecerli degil. Birdaha ki hamileliginde bol bol cek

Ya nediim dert arayana dert çok tabi.Allahım tek derdimiz bukadar basiiit şeylet olsun lütfen.Amin.

Benim hamile oldugum zamanlar cep telefonu yoktu ama fotoğraf makinesi vardı bikaç tane var sadece... fotografım

Back
X