prettywoman123 Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2024 185 En iyi cevaplar 1 32 13 27 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi prettywoman123 #1 Kızlar hamile olupta fibromilyaljisi olan var mı benim boyundan ağrılarım başladı ilaçta içemiyorum ağrılar gecmiyor ne yapmam gerekiyor yaşayan var mı böyle ?
Kızlar hamile olupta fibromilyaljisi olan var mı benim boyundan ağrılarım başladı ilaçta içemiyorum ağrılar gecmiyor ne yapmam gerekiyor yaşayan var mı böyle ?
partalina_ dceke 💙 Kayıtlı Üye 12 Kasım 2021 3.648 4.434 83 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi prettywoman123 #2 Bana magnezyum çok iyi geldi omuz boyun ağrısı migrene dönüyordu epey rahatladım. Ama mikrarıyla ilgili doktoruna danışırsan daha doğru olur.
Bana magnezyum çok iyi geldi omuz boyun ağrısı migrene dönüyordu epey rahatladım. Ama mikrarıyla ilgili doktoruna danışırsan daha doğru olur.
prettywoman123 Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2024 185 En iyi cevaplar 1 32 13 27 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi prettywoman123 #3 partalina_ .!.: Bana magnezyum çok iyi geldi omuz boyun ağrısı migrene dönüyordu epey rahatladım. Ama mikrarıyla ilgili doktoruna danışırsan daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Vitamin kullanıyorum şimdi magnezyum var içerisinde 57 mg ama yeterli gelmez bu ağrılara fibromilyalji beni gözüme bile vuruyor
partalina_ .!.: Bana magnezyum çok iyi geldi omuz boyun ağrısı migrene dönüyordu epey rahatladım. Ama mikrarıyla ilgili doktoruna danışırsan daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Vitamin kullanıyorum şimdi magnezyum var içerisinde 57 mg ama yeterli gelmez bu ağrılara fibromilyalji beni gözüme bile vuruyor