Hamilelik eşimin davranışları+Mastürbasyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benim eşimde düşkün 2 günde 1 isteyecek kadar ama hamilelikte benden kaçıyor burayı okudukc Dedim acaba kadınlar hep hamileyken aldatiliyor bisi mi yapyor vs sonra oturdum konuştum dediği korkuyorum ve cekiniyorum tamamdır.

O yüzden bence eşin ne diyorsa odur

Çok gençsiniz bence

Giderse yolu açık olsun kendi kaybeder

Once bi sakin olun. Eşinizi de bence bi rahat bırakın..yok iç çamaşırında leke gördüm o nedir yok mast mi yapıyor. Istekliyse yapsın buyutecek dünyanızı başınıza yıkacak bir şey görmüyorum.
Ben de hamileyim. Cinsellik hic yok değil ama önceki gibi olmuyor hamilelikte. Hormonlar vücut değişimi etkiliyor ister istemez. Yine islerim var fazlaca. Bilgisayardan çalışıyorum aof okuyorum ona calisacagim evde yapmam gereken islerim var keza eşim de öyle yoğun. Donlarına bakacak mastürbasyon yaptı mı gece rüyalandi mi diye düşünecek vaktim hic yok. Mesela makineye çamaşır attım sepetten elime geçen ne varsa vay şu eşimin iç çamaşırı bi bakayım demedim

Hayat çok garip ya...
Doğuyorsun, büyüyorsun, belli bir yaşa gelip evleniyorsun ve evlendiğin insan 30 senelik vücudunda nereye, ne kadar, ne zaman dokunacağına karar verebileceğini sanıyor. Çamaşırlarını ve rüyalarını didikliyor, hesap soruyor, yeminler ettiriyor.
Kabus gibi gerçekten.
Allah eşinize sabır versin.

Çamaşırda ki noktaya kadar Çilek, çamaşır deyip geçmeyelim, nokta önemli.

Gunde 3 5 defa ne demek ya sizin hic mi baska isiniz olmuyordu. Bizim evdeki okuzun bu dunyadan haberi yok demek ki gunde 3 5 defa yaptigi tek sey yemek yemek. Birde bu ruyalanma olayinda haberi varmi benim okuzun simdiye kadar hic caktirmadi bana bendemi donlarina baksam ya ne yapsam hahahah ya ne alem insanlar var neler ogreniyorum.

duşunemiyorum Allah korusun "eve bir geliyorum; çamaşırım eşimin elinde, ağlamaktan içi geçmiş, bana beddualar sayıyor, yabancıyız diyor." valla izlediğim en korkunç film, room 1408, bu korku filmi senaryosu ondan beter.
kabus ki ne kabus.
asdasdkskdkmdjmfjfj random atmalık.

Eee tapusunu alıyorlar bacım hatta doğuran insanlar bile bu rütbeye erişemiyor bu kafaya göre

Aynen 3 _5 neya nasıl dayaniyorsunuz bu yorgunluğa.

Ayrıca günde 3 5 defa normal değil bana göre seks bağımlılığı aşırı seks düşkünlüğü vs olabilir. Yanı evde yemek ev işleri tv kitap vs hic mi başka yapacak iş yok. Veya seks sonrası dus alma vs nasıl yetişir ki insan günde 3 5 kereye. bi bunalır yani. Bıkar hatta.
Biraz zaman özlem olması iyi oluyor yerine göre tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…