İnanmaEvet inandım aynen
Yaşına inanmadim.İnanmakendin bilirsin üye olduğum tarihide oraya ben seçerek ekleyemiyorum dimi
Off aksine aklıma her türlü haltlar gelceği için sopayla bile atabilirimKocasının kirli donunu iyice bir incelemeden makineye atan kadın da ne bileyim
Tercih sizinYaşına inanmadim.
Sanırım birsüre forumdan uzak kalmalıyım buradaki konuları okuyup hormonların etkisiyle çok kötü oluyorum
Adam ertesi gün benim hatun kafayı sıyırdı diyip benden korksun dimi yemezlerrrrrOlmaz elektra bundan sonra bas ve isaret parmaklarınla ayırıp kirli don analizi yapmalisin. Hatta olay yeri inceleme polislerinin mavi ışık tekniklerini kullanmalısın. Doğrusu bu.
Donu noktasına varana kadar inceleyen,koklar tabi neden koklamasinOff aksine aklıma her türlü haltlar gelceği için sopayla bile atabilirimacaba bu donu inceleyenler kokluyor mu hanı hangi sıvı diye bak bunuda yapıyorlardır net
Şıpsevdinin kocasi korkmamış amaAdam ertesi gün benim hatun kafayı sıyırdı diyip benden korksun dimi yemezlerrrrr
Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor be aşkımŞıpsevdinin kocasi korkmamış ama
Kimseye suç atmıyorum yorumlarda doğru yorumlardan yana bi düşüncem yok genel olarak hamileyken aldatma hikayeleri okuyup kötü etkilendiğimi yazdım yorumlarınızı kastetmedimkonunu silmişsin de foruma suç atma boşuna, sen kendin dedin ben lohusayken adam aldatsın mı beni yani? gözlemlemeyeyim mi diye. sanki elinde buyuteçle çamaşır incelemeyen hepimizin kocası aldatıyor gibi.
fazla naz yapıyorsun, yapma.
yaşın da öyle kuçuk değil 26 yani.
Kokusu totosunun içinde kalsınDonu noktasına varana kadar inceleyen,koklar tabi neden koklamasin
Karı koca arasında kirli donun, onda ki kokunun lafı olmaz.
hamileler genelde hormonlardan dolayi istekli oluyor zaten ozellikle 18.haftadan sonraValla hamile olup isteklisini 50 den sonra gün aşırı sevisenini kk gördum bir üye sizin yakınlarınızın üstüne ölü topraği var o zaman demişti normalmiş.. inanacağım artık galiba bizde sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?