Hamilelikte olmayan bi durum yok yalnız şuan içinHamilelikte olamıyorsa , kişisel
İhtiyaçlarını mastürbasyon veya rüya görerek vücudun dışarı atması size anormal mi geliyor, anatomiye aykırı bir isteğiniz var bence. Başkalarıyla aldatmadığı, mastürbasyonunu gözüne gözüne sokmadığı müddetçe çamaşırları fln kurcalamak kusura bakmayın da psikopatça geldi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik eşimin davranışları+Mastürbasyon
- Konu Sahibi sipsip52
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Niye tepki gösteriyorsunuz hanımlar?! Kadın gayet haklı, rüyasında kim bilir kimleri görüyor adam? Gül gibi hamile karısı yanında yatıp uyurken, rüyalarda kim bilir kaç Barbara, kaç Adriana, kaç Pamela ile takıldı bu koca? Kardeş, bir değil iki değil. Bir kere olsa affedersin. Ama bu kadar çok kadın, iyice alışkanlık huy olmuş sizin adama. Boşanın.
- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
Ay sanane adamın rüyalarından adam şu an boşanma davası açsa şu dediklerini sıralasa emin ol hakim çat adamı senden kurtarır. Sen adamın özel hayatına resmen müdahale ediyorsun.Bebek için bir sakınca olmadığını doktor söyledi ve ikincisi rüyalarına değl boşalma yaşayamadığı için cinsel içerikli rüyalarından rahatsız oldum
Çok fazla kişi bu konuda bebeğini düşünmedin diye yazınca ister istemez insan öyle algılıyor kusura bakmayın, eşimin boşalma isteği varsa benimle giderebilir demek istiyorumYasaga ragmen niye iliski yasadin diye suclamiyor. Bu Ne kadar normal bir dürtü ve istekse eşinin yaptığı da o kadar normal diyor. Bunu bile anlamiyorsun.
Valla derdinizi anlamadım o zaman ama eşiniz ek olarak istekli ve kendisi karşılıyor gibi duruyor...Hamilelikte olmayan bi durum yok yalnız şuan için
Evet sonuçta kendisi bunu yapıncada artık benden etkilenmediğini düşünüp karışıyorum çünkü Bugüne kadar mastrbasyon yaptığını hiç görmedimValla derdinizi anlamadım o zaman ama eşiniz ek olarak istekli ve kendisi karşılıyor gibi duruyor...
- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
Doktor yasak dediği halde eşle ilişkiye devam etmek?
Keşke bu kadar cinsel hayata düşkünseniz hatta bebeğinizi tehlikeye atacak kadar düşkünseniz bebek fikrini öteleseydiniz.
Ayrıca rüyalandı ya da mastürbasyon yaptı diye adamı topa tüfeğe tutmak?
Siz hamilesiniz adam cinselliğe düşkün e ne yapsın bu durumda içinde tutup içine mi patlasın?
Sizi hamilelikte hormonlar bayağı ele geçirmiş zira sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Keşke bu kadar cinsel hayata düşkünseniz hatta bebeğinizi tehlikeye atacak kadar düşkünseniz bebek fikrini öteleseydiniz.
Ayrıca rüyalandı ya da mastürbasyon yaptı diye adamı topa tüfeğe tutmak?
Siz hamilesiniz adam cinselliğe düşkün e ne yapsın bu durumda içinde tutup içine mi patlasın?
Sizi hamilelikte hormonlar bayağı ele geçirmiş zira sağlıklı düşünemiyorsunuz.
- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
Üşenmiş olabilir, o anda siz uyuyor olabilirsiniz, canı sizi istememiş olabilir, fantazi hayal kurmak istemiş olabilir. İnsanız hepsi mümkün. Mahkeme kurup adamı asmadığınız kalmış bi. Suçlamış, ağzınıza geleni saymış, donuna kadar bakıp ozel alanına girmiş, işgal etmiş, utandirmissiniz. Bu yaptıklarınız esinizde travmaya sebep olabilecek davranışlardır haberiniz olsun. Birden bire bir cinsel sorun yaşarsanız sebep aramayin.Çok fazla kişi bu konuda bebeğini düşünmedin diye yazınca ister istemez insan öyle algılıyor kusura bakmayın, eşimin boşalma isteği varsa benimle giderebilir demek istiyorum
Dimi takılmıyım şimdi böyle davranan lohusa iken aldatsın ozaman
Donunu mıncıklayıp inceleyen, üstüne hiç utanmayıp hesap soran kadından soğumayacağına inanıyorsanız devam edin tabii.
İlişkinizin cinsel hayatınız üzerine kurulu olduğunu düşünmeniz de ayrıca üzücü bir durum.
Bizde de hamilelikte hiç cinsellik yok, 1 kez zar zor olduk eşim içerde cocuk varken ben yapamıyorum, korkuyorum cok tedirgin oluyorum diyor. Saygı duydum, bu bir süreç o bana ben de ona saygı duymalıyım. Yeri geliyor uyandığında aaa neler olmuş diyor, bu da beni istemeyip başkalarını düşündüğü için değil vücudun doğal güdüsüEvet sonuçta kendisi bunu yapıncada artık benden etkilenmediğini düşünüp karışıyorum çünkü Bugüne kadar mastrbasyon yaptığını hiç görmedim
- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
bu konunun bazı yorumlarından ne kadar iğrendiysem, bazılarına da o derece guldum, buna ihtiyacım olduğunu bilmiyordum diye bişey var ya ahahah.
can sıkıcı geçen bir gunun ardından bu konuyu okumaya ihtiyacım olduğunu bilmiyordum, oysa konu içeriğini okuyunca enough internet for today demiştim ahaha, iyi ki okumuşum.
can sıkıcı geçen bir gunun ardından bu konuyu okumaya ihtiyacım olduğunu bilmiyordum, oysa konu içeriğini okuyunca enough internet for today demiştim ahaha, iyi ki okumuşum.
- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
Boşver anlamıyor arkadaşın bu tarz bilgilere sahip olduğunu sanmıyorum.Bizde de hamilelikte hiç cinsellik yok, 1 kez zar zor olduk eşim içerde cocuk varken ben yapamıyorum, korkuyorum cok tedirgin oluyorum diyor. Saygı duydum, bu bir süreç o bana ben de ona saygı duymalıyım. Yeri geliyor uyandığında aaa neler olmuş diyor, bu da beni istemeyip başkalarını düşündüğü için değil vücudun doğal güdüsü
Niye tepki gösteriyorsunuz hanımlar?! Kadın gayet haklı, rüyasında kim bilir kimleri görüyor adam? Gül gibi hamile karısı yanında yatıp uyurken, rüyalarda kim bilir kaç Barbara, kaç Adriana, kaç Pamela ile takıldı bu koca? Kardeş, bir değil iki değil. Bir kere olsa affedersin. Ama bu kadar çok kadın, iyice alışkanlık huy olmuş sizin adama. Boşanın.
Ama onlar geçici, günübirlik rüyalar. Boşanıp da sevindirsin mi Barbara'yı, Adriana'yı?
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Kız bu aralar çok karşılaşıyoruz ve benzer yorumlar yapıyoruz ruh ikizim misin?Ay sanane adamın rüyalarından adam şu an boşanma davası açsa şu dediklerini sıralasa emin ol hakim çat adamı senden kurtarır. Sen adamın özel hayatına resmen müdahale ediyorsun.
- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
Neden olmasınKız bu aralar çok karşılaşıyoruz ve benzer yorumlar yapıyoruz ruh ikizim misin?
- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
Meslegine bakayim dedim öğretmenmiş. Şoklardan şoklara uçuyorum ya rabbiim.Boşver anlamıyor arkadaşın bu tarz bilgilere sahip olduğunu sanmıyorum.
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Ama onlar geçici, günübirlik rüyalar. Boşanıp da sevindirsin mi Barbara'yı, Adriana'yı?
Ne malum günübirlik olduğu? Belki randevulaşıyorlardır "Diğer geceye yine sen gel Barbaram" diye?
Şüpheler bununla sınırlı değil ki, sadece Barbaralar, Adrianalar mı, emin miyiz? Kim garanti edebilir manav Haydar emmiyi görmediğini rüyasında ki bence Barbara'dan daha büyük sorun olurdu.
Bu işler zor işler Çilek, bilmezsin sen. Ayrıca o dona mor ışık ve karbon 14 testi de lazım, sadece mıncırıp bakmayla olmaz.
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- 1 Kasım 2019
- 2.699
- 5.024
- 158
Uykuda boşalması onun rüya gördüğünü göstermez ki. Ben de eşimle ilişki yaşadığım günün ertesi sabahı eşim uykusunda boşalmış oluyor. O illa rüya gördüğünü veya kendini günlerce tutup içinde biriktirip patladığını göstermiyor. Uykuda erkek cinsel organı anlık sıcaklık ve soğukluk durumuna göre ereksiyon olup bundan kaynaklı boşalma da olabiliyor. Uyurken sonuçta yatakta dönüyorsun bazen yüz üstü yatıyorsun yatağa sürünüyor VS bu sürtünme ile bir ereksiyon olabilir bundan kaynaklı da boşalma olabilir. Ben eşime soruyorum rüya mı gördün diye, hiç saklamaz gördüyse gördüm der, görmediyse görmedim der. Şahsen ben de rüyamda görebiliyorum öyle şeyler. Bu benim başkalarını hayal ettiğimi mi gösteriyor, hayır tabii rğya bu sonuçta. Ben de hamileyim eşim bebeğe birşey olacak diye korkuyor bazen yapmadığımız oluyor ama bu beni arzulamadığından değil bebeğe birşey olmasından korktuğu için. Ayrıca bakımınızı da ihmal etmeyin bence. Yani en azından biraz olsun dikkat edin. Hamilesiniz diye de iyice salmayın kendinizi biraz özen gösterin.Haklısınz keşke takmasam.ama rüya görünce demekki istediği var yada başkalarını mı hayal edine diye kuruyorum
- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
Ay olmasın ne olur ya böyle biri eğitimci olduğunu düşünmek mesleğimize hakaretMeslegine bakayim dedim öğretmenmiş. Şoklardan şoklara uçuyorum ya rabbiim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.