- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
Bilgilerin doğruluğunu bilemiyorum ve dogru olmasini da istemiyorum. Kocayı boyle suçlayan, öğrenciye neler yapmaz.Ay olmasın ne olur ya böyle biri eğitimci olduğunu düşünmek mesleğimize hakaret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgilerin doğruluğunu bilemiyorum ve dogru olmasini da istemiyorum. Kocayı boyle suçlayan, öğrenciye neler yapmaz.Ay olmasın ne olur ya böyle biri eğitimci olduğunu düşünmek mesleğimize hakaret
Hamileyim istekliyim hamilelikten önceki cinsel hayatımız aynı sıklıkla hala devam ediyor. Normalde ilk zamanlar çalışma şartlarından dolayı gün aşırı olurdu ama şimdi çalışma sistemi değiştiği için haftada 3-4 defa oluyor bazen eşim bana soruyor bu gece yapmıycaz dimi bence yapmayalım diyor bende tabii ki de yapacağız diyorumValla hamile olup isteklisini 50 den sonra gün aşırı sevisenini kk gördum bir üye sizin yakınlarınızın üstüne ölü topraği var o zaman demişti normalmiş.. inanacağım artık galiba bizde sorun var
26 yaşındayımsanırım çok gençsiniz 19 20 yaş gibi bu yaşlarda libido ve akık biraz böyle olabiliyor kafaya takacak bir şey yok eşinize de duygusal olup eziyet etmeyin bence
Noktaların büyüklüğünü iyi inceleDon meselesi çok kafamı kurcalıyor ben bi kirli sepetine baksam mı kocamın donuna ? Belki delil bulurum sabahta ne rüya gördüğünü sorarım böylelikle kocamla yüz göz olup durduk yere kavga eder huzursuz oluruz dertsiz başima dert acarım elektra
Siteye 14 yasinda mi üye oldunuz?26 yaşındayım
Ben herhalde öyle nokta beyaz biseyler görsem ilk merak edeceğim sağlığı olurdu yoksa boşalması çok normal bi durum heleki ruyadaNoktaların büyüklüğünü iyi incele
Adamin mastürbasyon yapmaya zamani olmamiş ki 1.5 yildir hergün 3 5 kez yapincaEvet sonuçta kendisi bunu yapıncada artık benden etkilenmediğini düşünüp karışıyorum çünkü Bugüne kadar mastrbasyon yaptığını hiç görmedim
Hih sunu bil yeterşuan yorumları okudukca adamı kendimden soğuttuğumu düşünüyorum tabi. Bu gidişle elde kocada kalmıcak gibi
Sizinle ayni fikirdeyim ancak boyle bir sebeple çamaşıra bakılır.Ben herhalde öyle nokta beyaz biseyler görsem ilk merak edeceğim sağlığı olurdu yoksa boşalması çok normal bi durum heleki ruyada
EvetSiteye 14 yasinda mi üye oldunuz?
Ya ben herhalde ilerde makıneye don atarken incelemeyi bırak parmak uçlarımla tutar içeri direk atarımBen herhalde öyle nokta beyaz biseyler görsem ilk merak edeceğim sağlığı olurdu yoksa boşalması çok normal bi durum heleki ruyada
Kocasının kirli donunu iyice bir incelemeden makineye atan kadın da ne bileyimYa ben herhalde ilerde makıneye don atarken incelemeyi bırak parmak uçlarımla tutar içeri direk atarım
Ben 14 yaşındayken de vardı KK saç uzatma vs konularına bakardım
Olmaz elektra bundan sonra bas ve isaret parmaklarınla ayırıp kirli don analizi yapmalisin. Hatta olay yeri inceleme polislerinin mavi ışık tekniklerini kullanmalısın. Doğrusu bu.Ya ben herhalde ilerde makıneye don atarken incelemeyi bırak parmak uçlarımla tutar içeri direk atarım
Evet inandım aynenBen 14 yaşındayken de vardı KK saç uzatma vs konularına bakardım