- 9 Ekim 2023
- 1.269
- 1.814
- 27
- Konu Sahibi pinarindunyasi
Aslinda simdi buraya yazacaklarimi 1 haftadir dusunuyorum ama artik bir yere paylasmak istedim. Sanki arkadasimla dertlesiyormus gibi… hamile oldugumu reglim 3 gun gecikince evde test yapinca ogrendim. Daha sonra kan testi verdim ve hamile olduguma emin oldum. Doktor kontrolune girdim daha cok yeni oldugunu ve beta hcg takibi yapmam gerektigini soyledi. Gogus siskinligi ve bas donmesi, uyku disinda bir belirtim ve rahatsizligim yok. Bi de su hayatta en cok sevdigim kahveden sogudum… agzimin tadi degisti sanki. Evde test yaptigim andan itibaren cok sevdigim sigarayi da bir daha agzima surmedim. Ama inanin oyle agladim ki. Esime aglaya aglaya soyledim. Bana dedi ki hayatim bu kadar uzecekse seni aldiralim boyle gormek istemiyorum seni dedi. Bu planli bir hamilelik degildi ama acikcasi oyle deli gibi korundugumuz bi hamilelik de degildi. Sadece cok cabuk oldu ve cok sasirdik. Saatlerce agladiktan sonra kan vermeye gittik… ondan sonra bir daha aglamadim ama o kadar endiseliyim ki her konuda. Hamilelik nasil olacak, bundan sonra hayatim nasil olacak, yurt disinda ailem olmadan yasiyorum esimle birlikte bakmak durumundayiz, nasil yapariz diye dusunuyorum. Acaba cok mu erkendi diye dusunuyorum. Ama asla aldirmayi dusunmuyorum. Sadece surekli bunlari dusunuyorum. Bugun beta ve progesteron testi verecektim dunden beri bunun sonucunu dusunuyorum. Acaba iyi cikacak mi degerlerim diye. Ama bir yandan da ben nasil bebek bakacagim diye dusunuyorum. Dusunuyorum da dusunuyorum. Odum kopuyo benimseyemezsem diye… hamilelikte benim gibi endiseleri olan anne adaylari varsa onlarin tecrubelerini okumak isterim. Simdiden herkese tesekkurler. Allah isteyen herkese bebis nasip etsin