• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik,emzirme

Aynı durumu yaşıyorum benim oglum da 13 aylık valla emzirmek size kalmış kendinizi hazır hissediyorsanız emzirmeyi bırakabilirsiniz bebeginiz uzun süre emmiş ben kendimi ve bebegimi hazır hissetmediğim için emzirmeye devam ediyorum ama neler hissettiğinizi Çok iyi anlıyorum bende hiç hazır degilim bu hamilelige ama nasip buymuş
Allah bize layık görmüş vermiş şükürler olsun insallah bundan sonrası bizim için kolay olur

Selam kızlar,ben 2020 Eylül'de doğum yaptım sezeryan dogum bir oğlum var 16 aylık bugün hamile olduğumu öğrendim..
Hapla korunuyordum ama demek güvenmemek lazımmış bunu geç anladım...
Nolur gelip bana biz yıllardır istiyoruz olmuyor demeyin herşeyin farkındayım ben Allah bütün isteyenlere versin ama ben hiç hazır değildim....
Oğlum çok huysuz bir bebek doğdu doğalı uyumaktan nefret eder,sürekli ağlamaya çok sever:KK43:
Üstelik ben hâlâ emziriyorum göğsüme bağlı bı bebek ben tandem yapsam zaten önce hamilelik, emzirme üstelik emzirirken 3 kere covit atlattim ilaçsız yani değerlerim sıfır seviye şimdi hiç ara vermeden hamilelik+ emzirme yapsam vücudum artık yeter demez mi ? Yanlış anlaşılmasin kesinlikle aldırma gibi bir düşüncem asla yok Allah'tan gelmiş başım üstüne ama işte cikmazdayim ne yapacağımı bilemiyorum yardım edin aaa dostlar.
(Kötü yorum yapacak olanlar yapmasınlar)
Ben de korunurken hamile kaldım,oğlum yaramaz benim de,gerçi sizinkinden büyük,yaş aralığı fazla ama belki kiz bebeğin olur kız bebekler çok daha sakin oluyor,bana oglandan sonra kız bebek çok daha iyi geldi❤️inşallah sağlıkla gelsin bebeğin.

bizimkilerin arasında da tam 2 yaş var. ikinci kolay oluyor diyorlar, bizde öyle olmadı. yine de ilk aylar kolay oluyor, belki emekleyene kadar oldukça rahat geçer. arada bir kriz dönemi yaşadık biz, küçüğün oyunlara dahil olmak istediği ama büyüğün henüz bunu kabullenemedigi. şimdi yaşları 1 buçuk ve 3 buçuk, gayet iyi ilerliyoruz. ben de kahrolmustum hamielik haberiyle ama şu an hiç de fena değilmiş diyorum. elbette fiziksel yükü tek çocuğa göre daha fazla, iki çocuk arkasindan koşturmak yoruyor ama bunlar geçiyor. büyüğe haksızlık ettiğinizi düşünmeyin, o 10 yaşında da kardeşi olsa yine ilgi ondan kayacakti. bebekler anne karnında duygularını hissediyor :( olumlu düşünmeye çalışın lütfen

elbette doktorunuz haklı, bedeniniz için en doğrusunu söylüyor. 2 sene toparlanmaniz için çok önemliydi ama bu imkansiz olduğu anlamına gelmez inşaallah. bir tanıdığım 1er sene arayla 3 sezeryan doğum yaptı :o üçüncü hamilelikt tabi artık sorunlar yaşadı ama sağlıkla tamamladı, endişe etmeyin :)

Back