Hamilelik,emzirme

Pembis Hayaller

Oysa bir umuttu hep 🙏
Pro Üye
15 Ocak 2016
6.893
33.929
548
27
Selam kızlar,ben 2020 Eylül'de doğum yaptım sezeryan dogum bir oğlum var 16 aylık bugün hamile olduğumu öğrendim..
Hapla korunuyordum ama demek güvenmemek lazımmış bunu geç anladım...
Nolur gelip bana biz yıllardır istiyoruz olmuyor demeyin herşeyin farkındayım ben Allah bütün isteyenlere versin ama ben hiç hazır değildim....
Oğlum çok huysuz bir bebek doğdu doğalı uyumaktan nefret eder,sürekli ağlamaya çok sever
Üstelik ben hâlâ emziriyorum göğsüme bağlı bı bebek ben tandem yapsam zaten önce hamilelik, emzirme üstelik emzirirken 3 kere covit atlattim ilaçsız yani değerlerim sıfır seviye şimdi hiç ara vermeden hamilelik+ emzirme yapsam vücudum artık yeter demez mi ? Yanlış anlaşılmasin kesinlikle aldırma gibi bir düşüncem asla yok Allah'tan gelmiş başım üstüne ama işte cikmazdayim ne yapacağımı bilemiyorum yardım edin aaa dostlar.
(Kötü yorum yapacak olanlar yapmasınlar)

Son düzenleme:
Kan testi ver once bak pembis simdi tedirginsin anliyorum ama ilerde sukur ikisini bir buyuttum rahatim diyeceksin boyle bastan negatif dusunme biraz zor olabilir ama insan herseyi atlatiyor ikiz bebek dogurmussun gibi dusun ve sevincini yasa

Hiç iyi düşünemiyorum
Afaki konusmak istemem. Bilmedigim sey konusunda tavisye de veremem. Ama su an karnimdakini insallah saglikla dogurur da huzurla kucagima alirsam, o gun de fikirlerim degismemisse, ikinciyi hemen ardına istiyorum. Tum gozlemleirmde boyle buyutmenin daha kolay olacagina inanıyorum cunku. Umarim oyle de olur. Ama bildigim ve onerebilecegim bi sey var, pozitif olmak. Hayatimda en iyi basardigim seydir, bir iki konu haricinde. Ruhsal olarak hicbir seyde zorlanmam bu vesileyle, pozitif bakinca fizikel olarak da her sey kolaylaşıyor gercekten

İnanın bende ilke hamileyken hemen ardına getiririm diyordum ama gerek eşimden hamilelikte doğumdan sonra destek görmemek olsun gerek oglumun çok huysuz bir bebek olması olsun ikinci çocuğu asla düşünmüyordum

Ya şu yorum siparişine anlam veremiyorum. Olumsuz yorum yapacak olan zaten yapar. Neyse. Valla ben 2019 Eylül’de doğum yaptım, ben bile hazır hissetmiyorum. Bu duygularınız normal. Biraz destek istemişsiniz sadece. Vücudunuz da artık yeter demez, siz istemediğiniz sürece. Bu şekilde yapan bir sürü tanıdığım var. Allah dağına göre kar veriyor demek ki. Bir şekilde baş edersiniz o günler gelsin de.

Kan testi ver once bak pembis simdi tedirginsin anliyorum ama ilerde sukur ikisini bir buyuttum rahatim diyeceksin boyle bastan negatif dusunme biraz zor olabilir ama insan herseyi atlatiyor ikiz bebek dogurmussun gibi dusun ve sevincini yasa
Ahh canım..üstelik sezeryanliyim doktor en az 2 yıl bekle derken ben 1.5 yılda hamile kaldım dikislerim de sorun çıkarsa naparim

Ahh canım..üstelik sezeryanliyim doktor en az 2 yıl bekle derken ben 1.5 yılda hamile kaldım dikislerim de sorun çıkarsa naparim
Bak gercekten seni anliyorum zor ama korunurken olmus demek gercekten nasibinde var boyle tedirgin hissetmen cok dogal ama bir sekilde idare etmeyi ogreniyor insan rabbim yardimcin olsun

Öncelikle doğurmayı düşünüyorsanız emzirmeyi bıraksanız iyi olur sonuçta 16 aylık olmuş yeterince anne sütünü aşmış sayılır. Bende oğlum 12 aylıkken kızıma hamile kalmıştım , üzülmeyin korktuğunuz gibi olmuyor beraber büyüyüp yetişiyorlar Allah kolaylığını veriyor yani

Ama çok bağımlı özellikle geceleri sürekli ağzında nasıl kesecegim ki..

Hamileliği birlikte geçirdik. Seninki de zordu biliyorum. Ama hamilelik haberine sevindim. Allah yardımcın olur hiç merak etme. Daha gençsin toparlarsın hiç merak etme. Çocukların da ikiz gibi büyürler inşallah.

Yok bir sey olmaz dikislerinize hic merak etmeyin.
Bende oglumdan sonra 17 aylikti hamile kalmistim sezeryanliydim.
Maalesef 27 haftalikti ölü dogum yaptim hemde normal dogum seklinde.
30. Haftaya kadar yaptiriyoruz dediler hatta.
Bir suru arkadasim da sezeryandan sonra aralari 2 yas olan cocuklari var.
Lutfen guzel dusunun bende cok uzulmustum cok zorlanacagimi dusundum ikisi nasil olacak dedim inanin diger turlu daha cok canım yandi hala icim yaniyor.
Allaha cok sukur simdi bir kizim oldu ama goruyorum ki oglumun bir kardese ne kadar cok ihtiyaci varmis meger.
Kizim 9 aylik oglum 5.5 yasinda nasil oynuyorlar simdiden.
Sizinkiler daha da guzel olacak inanin guzel bakın lutfen.
Butun olumsuzluklari silin kafanizdan kan tahlillerinizi yaptirin ne gerekiyorsa sizin icin doktorunuzla gorusup vitaminlerinizi alın.

Hahaha bir anne olarak cevabim budur.

Pembis Hayaller Oğlunda emzirmeyi birakip, uyku eğitimine yoğunlaşsan daha iyi olur. Artik yeterici kadar anne sütüde aldi. Uyku artik dahada önemli.

Ve eşin mecburen yardimci olacak. Gerekirse evi mok götürsün. Bebeği yanliz birak onun ile bir iki saat ve o saatleri gittikce artir. 2 bebek ile tek başina hem fiziksel, hem ruhsal sağliğin gider yoksa.

Ya insalah teşekkür ederim

Hangi ilaçla kötülükten hamile kaldınız? İlacı kim önerdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…