Evetttttt tontismi tontis bir anneyim ve şimdi ikinci çocuguma hamileyim ve kilo vermeliyim... Uzun soluklu bir günlük olucak bu hamileligimi emzirme donemimi ve sonrası donemimi kapsayacak. 168 boyum. 13 haftalik hamileyim 103 kiloyum ve hiç kilo almadım başından beri. Dr um yavaş yavas verebilirsin dedi ayda max 1 kg .. kilolu hamile kaldığım için sorun olmayacağını söyledi. Çok bekledim mide bulantim olurda başta 3-5 kilo veririm diye olmadı yeme aliskanligimi degistirmem şart hem rahat bir hamilelik gecirmek hemde daha rahat bir doğum yapmak için ve sonrası daha sağlıklı olabilmek için... Gün itibariyle start vermiş bulunmaktayım doğuma kadar hedefim 99 olmak dogumdada herkesin bildiği gibi bebekti suyuydu plasentaydi derken bi 8-10 kilo gidiyor şuan bebek ağırlığım yok denecek kadar az yani aslında 10-12 kilo vermiş olucam onumuzdeki 27 haftada .. ilk hamileligimde preeklempsi dolayısıyla erken doğum yaptığım için ekmek vs azaltmak tuzu kesmek ve sağlıklı beslenmek bebeğim ve benim için çok önemli emzirme döneminde sütumu arttıracak şekilde beslenip dikkat edicem ve sonrası sağlam bir diyetle ideal kiloma kavuşmayı planlıyorum. E hadi bana kolay gelsin hey günlük 2.5 sene burdayım şimdiden haberin olsun
.
24 haziran 2019 -- 13+2 ----103 kg
1 temmuz 2019 ---14+2 ---- 102.5
Kahvaltim
1 kk peynir
1 domates
Yarım salatalık
8 tuzsuz siyah zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
1buyuk bardak çay (3 çay kaşığı şekerli)
.
.
Çayda şekeri kismayi düşünmüyorum tatlı ile pek aram yok reçel bal pekmez vs hiç bir şekilde sevmem yemem tuketmem çayı kahvaltı harici içmem haftada 3-4 bardak içiyorum onuda şekersiz içemem
Hey günlük merhaba
Ben sağlıklı beslenmeye başladım bile
Bugün ultrason öncesi brownieyi saymazsak gayet iyi gidiyoruz kendime kaçamak tarzı şeyler için gün koymama hiç gerek yok çünkü her ultrason öncesi bir tane çikolata hakkım var kıpır kıpır tekme atarken bebeğimi izlemesi çok keyifli oluyor bir daha 17. Haftada gidicez o vakte kadar kaçamak yapmamayı ümit ediyorum
Ah kac gündür çok iyi gidiyordum bugün neler oldu bana
Resmen kalori bombasi yasamisimdir
Sabah peynirli börek fazlaca yedim
Oglen menemen karpuz
Akşam yine bir bomba daha
Yarım ekmek arası köfte yanına fanta aman yarabbim dedim
Gece de film izlerken cips kola gömünce bir haftalık emek boşa gitmediyse iyi
Merhaba günlük
yemek kaydı çok giremesemde haftalık kilo kayıtlarımi burda tutucam ilerleemelerimi görmek içmek
Dünkü kacamaktan sonra kesin kilo almisimdir dedim ama çok şükür 102.5 a dusmusum bu hafta giden 500 Gr bence gayet iyi