aynen...ben hop diye hamile kalırım sanıyodum ama öyle olmuyomus....şimdide çok korkuyorum yaa hamile kalamazsan diye....allahım inş nasip eder.....
kac yasındasın canım,ne kadardır evlisin?
geçtiğimiz haziranda evlendm ,1 yılı geçti... 25 yaşındaym.
ne güzel benden gencsin....inş istediğin anda bebişin olur.....
dediğin gibi stessiz bi hayat bizim için mümkün değilki... umarım cnm biz de hamileler grubuna dahil oluruz:)
teşekkür edrm umarım olur cnm, senn bebeğin var mı ya da düşünüyor musn
Âmin Allah duysun seni sağlıklı bebeklerimiz olsun. Cok imreniyorum ne yalan söyleyeyim cevremdeki herkes ya hamile ya doğurdu. Allah im acısın bize bu ayda ugrasicam sonra bırakıcam çünkü cok yoruldum bunu dusunmekten.
Bende yeni evliyim....cocugum yok....nasip olursa ilk bebeğimiz için cabalıyoruz.......
çabanız boşa çıkmasın arkadaşım hemen olsun:)
umarım cnm bi olsun hemen yazarım zaten,aynı şekilde senn de güzel haberini bekliyorm:)
inşallah hiç bukadar çok isteyeceğimi düşünmezdim, zor koskocaaa bir ay beklemek oldu mu olcak mı diyee, doktora gidince hemen yaz ne dedi ne oldu falan anlat olur mu
kızlar 1,5 yıllık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum şöyleki acaba bebek beni eve bağlar mı, eşimle gezemezsek,evlilik süresi yeterli mi vs ama bir o kadar da çok istiyorum. düşüncelerinizi merak ediyorum.
gerçekten düşüncesi bile yetiyor. paylaşırım tabi cnm:)
evliliğinizin oturduğuna biribirinizi iyi anladığınıza karar verdiyseniz ve bebek özlemi duyuyorsanız tam zamanı.. çocuk hamilelğinizden itibaren sizin bir parçanız olacak hayatınızınn dışında tutamazsın o sizin neşenize neşe eğlencenize gezmenize tozmanıza heyecan hayatınıza da renk katacaktır hayatınız onun etrafında dönecek onunla yaşamaya alışacaksınız. rahat olup akışına bırakın o sizi gelip bulur zaten size engel de olmaz asla
zamandan ziyade duruma bakar evliliğin oturması kişiden kişiye değişir zamana çok takılmayın hayatı 3 kişi yaşayınbenden daha önce evlenen arkadaşım, ben sürekli gezmek istiyorum çocuk beni bağlar gezemem tozamam diyor, ben de bu düşünceye isnaden benm evliliğim daha yeni ben de mi beklesem dedim ama burada verilen fikrlerden sonra bebeği istiyorum
zamandan ziyade duruma bakar evliliğin oturması kişiden kişiye değişir zamana çok takılmayın hayatı 3 kişi yaşayın
sen de hamilesin sanırım,kutlarım ilk bebeğin mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?