kızlar 1,5 yıllık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum şöyleki acaba bebek beni eve bağlar mı, eşimle gezemezsek,evlilik süresi yeterli mi vs ama bir o kadar da çok istiyorum. düşüncelerinizi merak ediyorum.
canım bizde evleneli o kadar oldu, ve ben geçen korunmayı bıraktım, biz eşimle gezmeyi eğlenmeyi çok seviyoruz, evlendiğimizden beri çocuk bizi bağlar çok sorumluluk istiyo düşüncesiyle hiç bebek düşünmedik bile... ama son zamanlarda artık olsunmu düşüncesi sardı bizi, sonra evimizde minicik ikimizden bi parça olacağı heyecanıyla karar verdik, bebeğimizde gezer bizimle nolcakki dedik... geçen ay denedik ve olmadı, ha demeyle olmuyormuş onuda anladıkbakalım bu ay olcak mı inşallah olur, düşüncesi bile bizi mutlu ediyor inankii
evet ben de senn gibi ilk denemede olur sanıyordum ama öyle olmuyormuş. bebek ve sosyal hayatı bir arada götürebilmek işin puf noktası sanırım
kızlar 1,5 yıllık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum şöyleki acaba bebek beni eve bağlar mı, eşimle gezemezsek,evlilik süresi yeterli mi vs ama bir o kadar da çok istiyorum. düşüncelerinizi merak ediyorum.
merhaba bende sadece 3 ay korundum 2 sene oldu evlenelı ama hala tık yok sebepsız ınfertılıte bızımkısı cok korkuyodum olmaz dıye korunmadım korktugum basıma geldı onerım hıc bekleme yap bı tane koy kenaravalla gezmek kolay...ama hamıle kalmak zor ...
3.ye hamıle yakınım hıc bı yerden gerı kalmıyo daha 5 ve 3 yasında cocukları bıde hamıle gezmeyı sevıyosan asla engel olmaz cocuk sana Rabbim isteyen herkese nasıp etsın hayırlı saglıklı bı evlatda bırak evde oturalım
yaa ikinizden bi parça için gezmeyi engeller mi,bu kadar süre yeter mi falan diye hiç düşnme canım. anne baba olmayı bildikten sonra bebekten önce yaptığın çoook şeyi bebekle de yaparsın,hem daha keyifle yaparsın. :)) inşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsin:)
ya zaten şimdi düşünsen en iyi ihtimalle 9 ay sonra olacak yaza denk geliyor ve 2 yıllık evli olmuş olcaksın bence tam zamanı, evlenip hemen çocuk yapan arkadaşlarım çocuğuyla geziyo o kadar keyifliki onları görünce imreniyoruz... tabii gerisi size kalmış öneri benden tatlım:109::109:
ay arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için, valla içim açıldı daha çok heveslendim umarım hepimizin gönlüne göre olur:)
ay arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için, valla içim açıldı daha çok heveslendim umarım hepimizin gönlüne göre olur:)
umarım cnm,senn bebeğin var mı
çocuğun sizi bağlayıp bağlaması bir çok koşula bağlı örneğin yakınızda bunaldığınızda bırakabileceğiniz anne kayınvalide varsa biraz nefes alıp eşinizle bi akşam dolaşabilirsiniz. Diyelim yok bebeğiniz uslu bi bebekse onunla her yere gidilir ,4 aylık bebekle karadeniz turuna katılan gördüm. Uslu olmaz aileniz de yanınızda olmazsa güvenebileceğiniz bir bakıcı bulursanız ona bırakırsınız
şimdi size kendimi anlatayım gezmeyi aşırı seven bir çiftiz ardarda 2 bebeğimiz oldu 1 yaş arayla. Hatta ikinci doğunca 2 ay pazara bile gitmedim eşim yoğun çalışıyor bırakacak anne ve komşum dahi yok evde hapis gibiydim üstelik ikisi de birbirinden fena onlarla biryere gitmek işkence ya ağlayarak dönerim yada eşim söylene söylene bu son bidaha bunlar büyümeden biyere gitmem der.her seferinde aynı durum :d bi dönem bunalıma girmiştim özgürlüğüm yok kendim için hiç birşey yapamıyorum diye en lüksüm kahve içmek o da dökülmeden olursa mucize gece 1de içerim artık dökülme ihtimali az diye ooof of anlatsam daha neler var çocuk beni kısıtladı ama çok mutluyum iyiki de varlar diyorum annelik çok başka bişey anlatılmaz ki
kendini hazır hissediyorsan ve bebek çok istiyorsan düşün derim
çocuğun sizi bağlayıp bağlaması bir çok koşula bağlı örneğin yakınızda bunaldığınızda bırakabileceğiniz anne kayınvalide varsa biraz nefes alıp eşinizle bi akşam dolaşabilirsiniz. Diyelim yok bebeğiniz uslu bi bebekse onunla her yere gidilir ,4 aylık bebekle karadeniz turuna katılan gördüm. Uslu olmaz aileniz de yanınızda olmazsa güvenebileceğiniz bir bakıcı bulursanız ona bırakırsınız
şimdi size kendimi anlatayım gezmeyi aşırı seven bir çiftiz ardarda 2 bebeğimiz oldu 1 yaş arayla. Hatta ikinci doğunca 2 ay pazara bile gitmedim eşim yoğun çalışıyor bırakacak anne ve komşum dahi yok evde hapis gibiydim üstelik ikisi de birbirinden fena onlarla biryere gitmek işkence ya ağlayarak dönerim yada eşim söylene söylene bu son bidaha bunlar büyümeden biyere gitmem der.her seferinde aynı durum :d bi dönem bunalıma girmiştim özgürlüğüm yok kendim için hiç birşey yapamıyorum diye en lüksüm kahve içmek o da dökülmeden olursa mucize gece 1de içerim artık dökülme ihtimali az diye ooof of anlatsam daha neler var çocuk beni kısıtladı ama çok mutluyum iyiki de varlar diyorum annelik çok başka bişey anlatılmaz ki
kendini hazır hissediyorsan ve bebek çok istiyorsan düşün derim
hayır daha yokyani ilk defa geçen ay denedik, olmadı bakalım bu ay olacakmı adet günüme 2 gün kaldı heyecanla beklemedeyimmm inşallah hamişimdir :18:
umarım hamişsindir:)bi de kafama şu takılıyor zayıf olmam hamilelliğim için eksi durum oluşturur mu
inşallahbence bu iyi bir durum diye biliyorum çok zayıf arkadaşlarımın hamilelik dönemini gördüm, bitanesinde halsizlik ve bulantı fazlaydı bence bunun kiloyla alakası yok, bitanesi gayet rahat geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?