Hamilelik düşük belirtisi

bleny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
49
9
34
Ben 5 haftalık hamileyim şuan ama kanamalı geçiyor nedense doktora gittim şükür bir sorun yok dedi ama kanama olan bu şekilde hamilelik geçiren var mk ? Korkuyorum düşük olucak diye açıkcası

Ben 5 haftalık hamileyim şuan ama kanamalı geçiyor nedense doktora gittim şükür bir sorun yok dedi ama kanama olan bu şekilde hamilelik geçiren var mk ? Korkuyorum düşük olucak diye açıkcası
allah korusun, doktor yok dediyse yoktur, kanamaniz kahverengi mi cogu kiside kahve lekelenme geliyormus hamilelik sirasinda

Açık pembe geldi 3 kere bende … 1-2 saat arayla … zaten bir tane kese diğerine göre de çok küçük gözüküyor …

Bende hiç kanama olmadı, devamlı kanama mı?
Dün geldi sadece iğne vuruldum sonra yine geldi şükür bu gün bir şey yok dün kasık ağrımda çok fazlaydı bu gün yok öyle … zaten kesenin biri diğerine göre de küçüktü… o mu vazgeçti tutunmaktan diye düşünüyorum şuan

Bu pimpirik hamilelik boyunca devam edecek…
Ben kan gördün mü acile gitmekten yanayım her zaman özellikle kasık ağrısı da varsa…

Bu pimpirik hamilelik boyunca devam edecek…
Ben kan gördün mü acile gitmekten yanayım her zaman özellikle kasık ağrısı da varsa…
Düşük belirtisi dimi … sanırsam bir tanesi tutunmaktan vazgeçti diyorum boyutuna bakar mısın

Eklentiler

• IMG_0934.jpeg
    101,1 KB · Görüntüleme: 74
Düşük belirtisi dimi … sanırsam bir tanesi tutunmaktan vazgeçti diyorum boyutuna bakar mısın
Ne sen ne ben buna yorum yapamayız hayatım belki yerleşme kanaması sende çok oluyordur, hemen kötüye yorma…

Ama acil yakınsa bir uğra derim çocuk için değer…

Ne sen ne ben buna yorum yapamayız hayatım belki yerleşme kanaması sende çok oluyordur, hemen kötüye yorma…

Ama acil yakınsa bir uğra derim çocuk için değer…gittim

Ama acil yakınsa bir uğra derim çocuk için değer…
Gittim sadece iğne vurdular kanama geçsin diye dinlen dediler …

Zaten acıbademe bağlı kendi kliniği de olan bir doktor … başka doktora da mı göstereyim sizce ?
Şöyle yapın bence ben devlete gidiyorsunuz sanıyorum, bakın kısa zamanda devlet randevusu varsa devletten alın…
Eğer yoksa başka özel h denersiniz…
Ben hep öyle yaptım…
Devlete de gösterdim özele de

Ben randevu alayım o zaman yine de teşekkürler çok

Merhaba bende aynı senin durumdayim.Dun gece başladı kanamam kırmızılı ağrılı sızılı sekilde bugün yavaş yavaş kesildi gibi sanki progestan kullandiriyor doktorum günde 3 kez. Henüz muayene olmadım beta hcg takibindeyim..Sonucunuz ne oldu acaba ? İnşallah herşey yolundadır ..

Bende ara ara pembe lekelenme geliyor açıkcası kalp atışını haftaya duyucam inş bakalım ama dünde sarı akıntı geldi nedense bilemedim … umarım yolundadır her şey çok darlandım 3 ay risk dönemi geçsin istiyorum açıkcası .. bebekleri görmedik sadece kese gördük 5. Haftada

Benim de 5 haftalık ken kanamam başladı önce az sonra 7. Haftada adet olurcasına hem de kırmızı renkte. İki doktora gittim sebep bulamadılar Protestan verdiler. Ama 7. Haftada kalbini duyamadık ve haftasına göre küçüktü o yüzden kürtaj oldum seninkisi umarım sağlıklıdır ve kanamaların sonra ermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…