• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik döneminde lekelenme süresi kaç gün sürdü

ecemlesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
51
24
3
37
7 haftalık hamileyim ve 3 kere lekelenmem oldu sulu ve pembe şekilde çoğalmadıkça korkmamamı söylüyor doktorum düşük önleyici iğne de kullanıyorum (promester 50mg) Protestan fitil ve iğne hepsini başından beri kullanıyorum ikiz gebelijk yani bu böyle kanamalarla normal bir hamilelik geçiren var mı hiç vajinal muayne olmadım sadece acilde hafif kalp atışı duyuldu karından ultrason ile ama lekelenme sık sık olur mu

Progestan kullanmaya rağmen kahverengi ve ya pembe akıntı geçmiyorsa sonuç iyi olmuyor,1 hafta önce benzet sebepten kürtaj oldum çok zor günler geçirdim,umarım siz böyle bir şey yaşamazsınız

alacak nefesi olan doğuyor arkadaşım sen güzel düşün hamileliğimin ilk 5 6 ayı çok fazla kanamalar geçirdim şakır şkır kanadım sürekli progestan iğne vuruldum ilaç kullandım çok şükür kızım şuan 30 aylık

alacak nefesi olan doğuyor arkadaşım sen güzel düşün hamileliğimin ilk 5 6 ayı çok fazla kanamalar geçirdim şakır şkır kanadım sürekli progestan iğne vuruldum ilaç kullandım çok şükür kızım şuan 30 aylık
merhaba, kanama sebepleriniz belli miydi ben de 3 kez kanama yaşadım uzun süreli ve ağrılı , sizin nasıldı acaba

Back