Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bol bol bebe yağı sür tüm vücuduna yada ben munix diye doktorun verdiği bi krem kullanmıştım karnıma en çok sürdüm itina gösterdim hiç çatlağım olmadı sadece doğumdan sonra göbek inince 2,3 tane oldu ama akıl edip yan taraflarıma sürmediğim için oldu ama o kadar çok ve derin değiller allahtan benim diz kapaklarımda arkalarında çok oldu aşağıya kadar çünkü bacaklarım çok şişmişti ödem olmuştu oyüzden baktın her yerin şişiyo tüm vücuduna sür benim gibi yapma
ben ilk hamileliğimde badem yağı kullanıyordum iyi gelmişti şimdi hem badem yağı hem bebek yağı kullanıyorum. her gece yatmadan önce muhakkak sür bence. nemlendirmek lazım...
merhaba bayanlar bende ozel bir krem almistim eczaneden ama 7 ayima dogru kullandigim urunlerde paraben olmamasi gerekiyormus..neyse kullandigim catlak kreminin icinde paraben oldugunu gorunce direk attim...bebek yagi kullanmaya basladim...bende 9 ayima girdim hic catlagim yok ama belli olmaz dogum sonrasi bende bilmiyorum henuz...
eger hamile yada bebeginiz varsa kullandiginiz urunlerin icinde hic bir sekilde paraben olmamasi gerekiyor..etil methol paraben seklindede gecer gordugunuzda sakin kullanmayin...cocuklarin erken ergenligine sebeb oluyor..allah korusun vucuttaki tumor ve benzeri bezelerin buyumesininde birinci faktoru..islak mendillerin icinde bile var hatta baya unlu markalarda yogun olarak kullaniliyor...
ben esimin tras kopuklerinde bile gordum sampuanlar dis macunlari ve benzeri temizlik urunlerinde hepsinde var hepsini attim...
selam kızlar,bende 14 haftalık hamileyim belki daha erken ama sürmem gerekirmi öyle bişey bilmiyorum,ayrıca çatlak olmaması için bu önerdiklerinizi sürmeye başlasammı şimdiden?:26: