Yumurtlama olabilirmi acaba dongunuz kaç günBişi sora bilirmiyim kızlar benim adetime 10 gün var bugün kan lekesi geldi acba neyden dolayı oluyor gebelik testi yaptım çıkmadı bişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olabilirmi acaba dongunuz kaç günBişi sora bilirmiyim kızlar benim adetime 10 gün var bugün kan lekesi geldi acba neyden dolayı oluyor gebelik testi yaptım çıkmadı bişi
Canım 2 Mayıs'ta adet oldum 11 rahim filmi çektim 17 ilişki yaşadım bugün ilişkiye yine girdim bir baktım az miktarda kan geldi günümü çıkaramıyorum bana yardımcı olurmsunYumurtlama olabilirmi acaba dongunuz kaç gün
İlişkiden dolayida kan gelmiş olabilir canım kuruluk vs falan olunca bazen olabiliyorCanım 2 Mayıs'ta adet oldum 11 rahim filmi çektim 17 ilişki yaşadım bugün ilişkiye yine girdim bir baktım az miktarda kan geldi günümü çıkaramıyorum bana yardımcı olurmsun
İçim rahat oldu test yaptım bişi çıkmadı heran bir argirmda yok yumurtlama günüm gelmiş diyemi öyle oldu yenimi gebekli oluyor ben bunu anlamdım nemzan test yapayım bana bu konuda fikri istiyorum kafam allak bullakİlişkiden dolayida kan gelmiş olabilir canım kuruluk vs falan olunca bazen olabiliyor
Yumurtlama gününüz ne zamandı yumurtlamadan 14 gün geçince test oneriliyorİçim rahat oldu test yaptım bişi çıkmadı heran bir argirmda yok yumurtlama günüm gelmiş diyemi öyle oldu yenimi gebekli oluyor ben bunu anlamdım nemzan test yapayım bana bu konuda fikri istiyorum kafam allak bullak
Yumurtlama günü hasaplamayi bilmiyorum adetim 2 Mayıs ta adet oldum 8 Mayıs'ta başımı yıkadım yumurtlama günü hasaplamayi bilmiyorum bana hasaplarmisinYumurtlama gününüz ne zamandı yumurtlamadan 14 gün geçince test oneriliyor
Adetiniz kaç gün sürüyor ve kaç günde bir sdet okuyorsunuz mesela ben 25 günde bir adet oluyordum 14 gün geriye gidersem 11.gun benim yumurtlama günüm su. Bunu öğrenmek için yumurtlama testleri var eczanede satılıyor internette satılıyor öylede takip edebilirsiniz adet bittikten sonra teste baslayarakYumurtlama günü hasaplamayi bilmiyorum adetim 2 Mayıs ta adet oldum 8 Mayıs'ta başımı yıkadım yumurtlama günü hasaplamayi bilmiyorum bana hasaplarmisin
Benim yumrtulma günüm ayın 21 Mayıs'ta mış bugün ilişkiye girdikten sonra bir miktar kan geldi şuan durdu anlamdım bişiAdetiniz kaç gün sürüyor ve kaç günde bir sdet okuyorsunuz mesela ben 25 günde bir adet oluyordum 14 gün geriye gidersem 11.gun benim yumurtlama günüm su. Bunu öğrenmek için yumurtlama testleri var eczanede satılıyor internette satılıyor öylede takip edebilirsiniz adet bittikten sonra teste baslayarak
Tam gununde korunmasiz iliskiye girseniz bile olma ihtimali %25.Yasiniza gore belki daha az belki bir tik daha fazla.Mide bulantisi hemen baslamiyor.Mide bulantisiyla hamileligini ogrenen zaten turk dizilerinde oluyor acikcasi ben gercek hayatta hic duymadimÖncelikle merhabalar. Doğurganlık dönemimde korunmalı bir ilişki yaşadım sizce hamile olma ihtimalim ne kadardır? Hamile kalmak istemiyorum bu yüzden kötü hissettiriyor. Tamamen doğru bir şekilde korunduğumuz için ertesi gün hapı almadım ama nedense içimde bir sıkıntı hissediyorum ve midem bulanıyor. Psikolojik olarak midem bulanıyor olabilir mi? Hamilelik testi için 2 hafta sonra yapmak daha mı iyi olur
aslında bütün olasılıkları biliyorum yüzde olarak da, sağlık bölümünde öğrenciyim bunların hepsini tek tek öğreniyorum ama insan yaşadığı zaman bildiğini unutuyor ya da emin olmak istiyor diyebilirim, yardımlarınız için teşekkürler.Tam gununde korunmasiz iliskiye girseniz bile olma ihtimali %25.Yasiniza gore belki daha az belki bir tik daha fazla.Mide bulantisi hemen baslamiyor.Mide bulantisiyla hamileligini ogrenen zaten turk dizilerinde oluyor acikcasi ben gercek hayatta hic duymadim
Son durum nedir?Öncelikle merhabalar. Doğurganlık dönemimde korunmalı bir ilişki yaşadım sizce hamile olma ihtimalim ne kadardır? Hamile kalmak istemiyorum bu yüzden kötü hissettiriyor. Tamamen doğru bir şekilde korunduğumuz için ertesi gün hapı almadım ama nedense içimde bir sıkıntı hissediyorum ve midem bulanıyor. Psikolojik olarak midem bulanıyor olabilir mi? Hamilelik testi için 2 hafta sonra yapmak daha mı iyi olur